ENOR Technologies sh.p.k, kerkon te punesoje Full-Time Webmaster te cilet kane mbaruar studimet ne fushen e Teknologjise se Informacionit, ose qe kane ndjekur kurse per Web Designer, Web Developer etj.

Aplikanti duhet te :

1. Te jete mbi 20 Vjec.
2. Te jete i/e komunikueshem.
3. Te kete aftesi ne te folur dhe ne te shkruar.
4. Te jete energjik/e dhe i gatshem gjithmone per te punuar.
5. Te jete pro gjerave te reja.
6. Te mos jete neglizhent.
7. Te jete serioz ne pune dhe i pergjegjshem.
8. Te jete ideues dhe bashkepunues ne ekip.
9. Te jete kreativ dhe ta dashuroje punen qe ben.

Preferohet te jete :

1. Njohes e kompetenca teknike si software, hardware, rrjetet, internet, web hosting etj.,
2. Njohes shumë i mirë i HTML5, CSS3, Javascript, MySQL etj.
3. Njohes shumë i mirë i CMS-ve si WordPress dhe Drupal (Drupal perben avantazh).
4. Te dije e te kuptoje llogjikisht se si funksionojne kodet e perdorura dhe ku duhet te nderhyje per te bere modifikime sipas kerkesave te klientit.
5. Te njohe dhe te kuptoje gjuhen e programimit PHP. (Me shume gjuhe perbejne avantazh)
6. Te ideoje dhe projektoje website sipas kerkesave te klientit.
7. Te jete kreativ dhe te ofroje zgjidhje te shpejta e inteligjente.

Avantazhe :

1. Krijimi i Mobile APP ( Native, Hybrid, Web Based etj)
2. Krijimi dhe Zhvillimi i Theme per Platforma CMS si WordPress dhe Drupal. etj.

Puna do te realizohet ne kohe Full Time dhe mund te punohet edhe nga shtepia. Kompania ofron mundesine per tu zhvilluar dhe bere karriere te gjate.

Te gjithe personat e interesuar, te plotesojne formularin tek : https://www.enor.al/kontakt/aplikim-per-pune/ si edhe te bashkengjisin CV-ne e tyre ne Formular.

Cdo person do te lajmerohet me email nese do te perzgjidhet per te qene pjese e ekipit te ENOR.

Aplikimet pranohen deri ne date 27.07.2020

Nese je i gatshem te rritesh profesionalisht, e dashuron kete pune dhe deshiron te zhvillosh karrieren, atehere po te presim.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)