Design
Faqe Interneti

SEPSE DIZAJNI I FAQES SË INTERNETIT PASQYRON BIZNESIN TUAJ TEK KLIENTËT
Jepni faqes tuaj të internetit një pamje të re dhe unike për të krijuar më shumë aktivitet të biznesit, për të bashkëvepruar me audiencën më mirë, për të rritur kërkesat dhe shitjet, për të rritur të ardhurat dhe për ta dërguar kompaninë tuaj në një nivel tjetër.

Asgjë nuk e mund përsosmërinë e Shërbimeve tona të
Dizenjimit të Faqeve të Internetit

Ne i sjellim jetë, gjallëri dhe aktivitet Faqes tuaj të Internetit që posedoni

Faqe Interneti e Personalizuar

Formula e suksesit përfshin ofrimin e diçkaje unike, dhe një Faqe Interneti e Personalizuar është zgjidhja pasi është e veçantë, dhe ju siguron kontroll të plotë mbi të.

Lexo më Shumë

Faqe Interneti Responsive

Pajisuni me një Faqe Interneti Responsive që paraqet përvojë optimale të shikimit në një gamë të gjërë të platformave dixhitale, dhe kush mund ta bëjë atë më mirë se ne për ju?

Lexo më Shumë

Faqe Interneti eCommerce

Merrni një Faqe Interneti eCommerce që fton, angazhon, shet dhe mban vizitorët me sinergjinë e estetikës dhe funksionalitetit si kurrë më parë.

Lexo më Shumë

Faqe Interneti për Biznesin e Vogël

Na lejo që të krijojmë Faqen e Internetit të Biznesit tuaj për të patur një prezantim ndryshe në internet dhe për të kaluar konkurrencën.

Lexo më Shumë

Faqe Interneti Portal

Faqe Interneti Portal është porta për të gjitha eksplorimet e botës së internetit! Dhe ju i gjeni të gjitha ato të mirat që kanë të përbashkëta në dizenjimin e Faqe Interneti Portal

Lexo më Shumë

Dizenjim Logo (Krijim Brand-i)

Ne dizenjojmë Logo të thjeshtë, të paharrueshme dhe profesionale që rezonon me imazhin tuaj të kompanisë përcjell qartë mesazhin tuaj tek klientët.

Lexo më Shumë

Ne i shërbejmë të gjithë Bizneseve dhe Industrive

null
eCommerce
null
B2B & Business
null
Portale
null
Shëndeti & Fitnesi

Ne krijojmë Faqe Interneti që funksionojnë dhe arrijnë klientelën e synuar

Ide që Tërheqin dhe Funksionojnë

Nuk janë të listuara ende!

A dëshironi të Ridizajnoni Faqen tuaj të Internetit?

Ne nuk programojmë vetëm faqet e internetit; ne i japim jetë, gjallëri dhe aktivitet faqes tuaj të internetit.

DIPLOMATIC MISSION PEACE AND PROSPERITY

ONOVO PHARMA Inc.

Faqe Interneti Responsive: Një domosdoshmëri për Audiencën në Rritje nepërmjet Celularit

“Nëse një vizitor është larg, në lëvizje, pse të mos e arrini atë në pajisjen e tij celular dhe ta ktheni në klient potencial?”

Në 5 sekonda, një Vizitor i Faqes së Internetit nga Celulari vendos të qëndrojë ose të largohet! Trafiku në internet celular është i orientuar nga kërkimet e momentit të vizitorit dhe ka mundësi të blejë direkt, prandaj, për t’i joshur ata, një Faqe Interneti 100% Responsive me performancë të lartë është ajo që ju nevojitet për të fituar klientë dhe para! Na lejoni të ju krijojmë një Faqe Interneti Responsive që paraqet përvojë optimale të shikimit në një gamë të gjërë të platformave dixhitale, dhe kush mund ta bëjë më mirë se ne atë për ju? Nëse mendoni se një faqe interneti mahnitëse, plotësisht e ngarkuar në Desktop është mjaft e mirë si një mjet i gjenerimit të klientëve, ka arsye për të rimenduar. “Një Faqe Interneti Responsive e thjeshtë dhe shumë funksionale nga ne mund t’ju kthejë mundësinë e shitjeve që mund të keni humbur!”

Diskutoni projektin tuaj me Ekspertët Tanë

Faqe Interneti eCommerce
që Garantojnë Suksesin në Internet

Dorëzuar mbi 1,100 Faqe Interneti ne gjithë globin!

Menaxhim i thjeshtë dhe i shpejtë i eCommerce

Menaxhimi i rregullt dhe i qetë

Sistemi Menaxhimi Interaktiv & Profesional

Analiza dhe Raporte të Shitjeve

Zhvilluar në bazë të Teknologjive më të Fundit

Sistemi i Avancuar i Menaxhimit të Përmbajtjes

24/7 Mbështetje dhe Ndihmë Teknike në çdo hap

PUNËSONI NGA NE
Dizajnerë & Zhvilluesë
TË DEDIKUAR PËR
FAQE INTERNETI

Drejtimi dhe administrimi i shumë faqesh të internetit mund të jetë një detyrë shumë sfiduese. Me ENOR ju mund të punësoni dizajnues dhe zhvillues të dedikuar në internet që përqendrojnë gjithë vëmendjen e tyre në faqen tuaj të internetit. Pasi të punësoni dizajnerë të dedikuar për faqen tuaj të internetit, ata largojnë të gjitha shqetësimet tuaja dhe punojnë në projektet tuaja plotësisht në sinkron me preferencat tuaja. Ju merrni kontroll të plotë mbi përparimin e modelimit të faqes suaj të internetit. Ata ofrojnë vëmendje të plotë për kërkesat e biznesit tuaj, vizionin e saj dhe afatet. Ata sigurojnë që faqja juaj e internetit të jetë një pasqyrim i vërtetë i markës tuaj dhe të lidhet me sukses me audiencën e ngrohtë. Dizajnuesit e dedikuar të uebit sjellin në tavolinën tuaj përfitimet financiare të dizajnimit të faqeve në internet! Shumë koka të korporatave kanë përjetuar avantazhet e punësimit të dizajnerëve të dedikuar në internet dhe ju gjithashtu mund të ndiqni gjurmët e tyre. Kontaktoni me ne për të punësuar dizajnues të dedikuar dhe për të marrë ndihmë të plotë për faqen tuaj të internetit.

PROÇESI ËSHTË TEPËR I THJESHTË

01

JU NA KONTAKTONI NEPËRMJET CELULARIT OSE EMAIL

02

NA PREZANTONI ME KËRKESAT E JUAJA

03

MERRNI NJË WEB DEVELOPER/DESIGNER TË DEDIKUAR

Përfitimet nga Shërbimet Tona të Dizenjim Faqe Interneti

Dizajn i Bukur dhe Funksional

Dizajni i Faqes Internetit është më shumë sesa pëlqimi paraprak me një të hedhur të syve. Ai shkon përtej estetikës duke prekur fushat e funksionalitetit të përgjithshëm dhe përvojës së përdoruesit që sjell Faqja e Internetit. Sa logjike është Arkitektura e Informacionit, a është intuitiv navigimi në Faqen e Internetit, a e arrin vizitori me lehtësi lidhjen vepruese, sa pëqind përputhet me shfletuesit, po me pajisjet dixhitale naviguese, këto dhe shumë faktorë të tillë diktojnë cilësinë e një Dizajni të Faqes së Internetit. Ne i konsiderojmë të gjitha aspektet, gërmojmë thellë në kërkesat tuaja specifike dhe krijojmë një Faqe Interneti me një Dizajn unik, të freskët, të bukur dhe praktik për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Një Faqe Interneti për të gjitha pajisjet

Përdoruesit e Internetit navigojnë në Faqe Interneti mbi një larmi platformash dixhitale, duke përfshirë desktop, tablet, smartphone dhe pajisje të tjera dixhitale. Mund të mos jetë një ide e zgjuar për të krijuar Faqe Interneti të ndryshme për secilën platformë. Pra, ne hartojmë Faqe Interneti Responsive që janë të dizenjuara për tu përshtatur për të gjitha rezolucionet e ekranit mbi të gjitha pajisjet mobile. Këto Faqe Interneti të optimizuara ruajnë vlerën e tyre SEO pavarësisht nga pajisja në të cilën shikohen dhe kështu ju lejojnë të kurseni koston shtesë për mirëmbajtjen faqeve të internetit për çdo pajisje dixhitale.

Miqësore me Përdoruesit & SEO

Kur dizenjoni një Faqe Interneti, bëjini vetes një pyetje të thjeshtë. Kush ka më shumë vlerë- vizitori apo Motorët e Kërkimit? Përgjigja nuk do të jetë aq e thjeshtë dhe e drejtë. Në fund të fundit keni nevojë për “të dy”. Me Faqet tona të Internetit të dizenjuara dhe Optimizuara për Motorët e Kërkimit, ne sigurojmë që faqja juaj e internetit të indeksohet, profilizohet dhe renditet në mënyrë të favorshme nga motorët kryesorë të kërkimit përfshirë Google, Yahoo, etj. Fitorja shënohet kur një vizitor gjen faqen tuaj të internetit duke ofruar përvojë të pasur të përdoruesit dhe duke i shërbyer qëllimit të ti . Kjo është ajo që ne e quajmë si Faqe Interneti miqësore me Përdoruesit dhe SEO.

Dizajn i Personalizuar

Duke festuar identitetin më shumë sesa ekzistencën! Faqet e internetit të bazuara në shabllone të gatshëm mund të mos i plotësojë të gjitha kërkesat që kërkon biznesi juaj. Mos u shqetësoni për zgjidhjet tona që ofrojmë për Dizenjimin e Faqeve të Internetit. Ne krijojmë dhe dizejnjojmë faqe interneti që lidhen qartë me personalitetin e biznesit tuaj dhe mesazhin që dëshironi të përçoni. Një projekt i përshtatur, katalog i madhësisë për të shfaqur të gjitha produktet dhe shërbimet tuaja, dyqani online eCommerce, sistemet e pagesave përveç çdo gjëje dhe gjithçka që ju kërkoni për të siguruar një përvojë të pasur, miqësore për përdoruesit – të gjitha në një Dizajn të Personalizuar 100%.

Design i bukur dhe Funksional

Dizajn i Bukur dhe Funksional

Dizajni i Faqes Internetit është më shumë sesa pëlqimi paraprak me një të hedhur të syve. Ai shkon përtej estetikës duke prekur fushat e funksionalitetit të përgjithshëm dhe përvojës së përdoruesit që sjell Faqja e Internetit. Sa logjike është Arkitektura e Informacionit, a është intuitiv navigimi në Faqen e Internetit, a e arrin vizitori me lehtësi lidhjen vepruese, sa pëqind përputhet me shfletuesit, po me pajisjet dixhitale naviguese, këto dhe shumë faktorë të tillë diktojnë cilësinë e një Dizajni të Faqes së Internetit. Ne i konsiderojmë të gjitha aspektet, gërmojmë thellë në kërkesat tuaja specifike dhe krijojmë një Faqe Interneti me një Dizajn unik, të freskët, të bukur dhe praktik për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Faqe Interneti Responsive

Një Faqe Interneti për të gjitha pajisjet

Përdoruesit e Internetit navigojnë në Faqe Interneti mbi një larmi platformash dixhitale, duke përfshirë desktop, tablet, smartphone dhe pajisje të tjera dixhitale. Mund të mos jetë një ide e zgjuar për të krijuar Faqe Interneti të ndryshme për secilën platformë. Pra, ne hartojmë Faqe Interneti Responsive që janë të dizenjuara për tu përshtatur për të gjitha rezolucionet e ekranit mbi të gjitha pajisjet mobile. Këto Faqe Interneti të optimizuara ruajnë vlerën e tyre SEO pavarësisht nga pajisja në të cilën shikohen dhe kështu ju lejojnë të kurseni koston shtesë për mirëmbajtjen faqeve të internetit për çdo pajisje dixhitale.

Miqësor me Përdoruesit & SEO

Miqësore me Përdoruesit & SEO

Kur dizenjoni një Faqe Interneti, bëjini vetes një pyetje të thjeshtë. Kush ka më shumë vlerë- vizitori apo Motorët e Kërkimit? Përgjigja nuk do të jetë aq e thjeshtë dhe e drejtë. Në fund të fundit keni nevojë për “të dy”. Me Faqet tona të Internetit të dizenjuara dhe Optimizuara për Motorët e Kërkimit, ne sigurojmë që faqja juaj e internetit të indeksohet, profilizohet dhe renditet në mënyrë të favorshme nga motorët kryesorë të kërkimit përfshirë Google, Yahoo, etj. Fitorja shënohet kur një vizitor gjen faqen tuaj të internetit duke ofruar përvojë të pasur të përdoruesit dhe duke i shërbyer qëllimit të ti . Kjo është ajo që ne e quajmë si Faqe Interneti miqësore me Përdoruesit dhe SEO.

Dizajn i Personalizuar

Dizajn i Personalizuar

Duke festuar identitetin më shumë sesa ekzistencën! Faqet e internetit të bazuara në shabllone të gatshëm mund të mos i plotësojë të gjitha kërkesat që kërkon biznesi juaj. Mos u shqetësoni për zgjidhjet tona që ofrojmë për Dizenjimin e Faqeve të Internetit. Ne krijojmë dhe dizejnjojmë faqe interneti që lidhen qartë me personalitetin e biznesit tuaj dhe mesazhin që dëshironi të përçoni. Një projekt i përshtatur, katalog i madhësisë për të shfaqur të gjitha produktet dhe shërbimet tuaja, dyqani online eCommerce, sistemet e pagesave përveç çdo gjëje dhe gjithçka që ju kërkoni për të siguruar një përvojë të pasur, miqësore për përdoruesit – të gjitha në një Dizajn të Personalizuar 100%.

Pse ENOR Technologies për Dizenjimin e Faqes tuaj të Internetit

Ndërfaqe Miqësore me Përdoruesit
Përdorueshmëria e Faqes së Internetit
Teknologjitë më të Fundit
Kënaqësia e Klientit dhe Cilësia
Identitet i Jashtëzakonshëm i Markës
Ndërfaqe Miqësore me Përdoruesit

Shërbimet e Faqes së Internetit të Personalizuar të ofruara nga kompania jonë jo vetëm që i japin një pamje krejt të re dhe shumë të përmirësuar faqes tuaj, por gjithashtu u ofrojnë klientëve lehtësi, dhe navigim të lehtë përmes faqeve të shumta në faqen e internetit.

Përdorueshmëria e Faqes së Internetit

Në ENOR, ne sigurohemi që të gjithë gritjet e ngurta që lidhen me përdorshmërinë e faqes së internetit janë kujdesur në mënyrë efektive. Ekipi ynë i dizajnit të faqeve të internetit nuk lënë asnjë copëz të paprekur në mënyrë që të sigurojë një përvojë të paharrueshme që përdoruesit pëlqejnë të kthehen sërish.

Teknologjitë më të Fundit

Zhvilluesit e projektimit të Faqeve të Internetit kanë eksperienca disa vjeçare dhe përdorin teknologjitë si Photoshop, Dreamweaver, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, Bootstrap, Less, Saas, Flash dhe teknologjitë e tjera të fundit. Duke vepruar kështu, ne ju dorëzojmë një faqe interneti të personalizuar 100% që është komfort të gjithave kërkesave të biznesit tuaj.

Kënaqësia e Klientit dhe Cilësia

Ne ofrojmë mbështetje dhe ndihmë 24/7 përmes telefonit / postës elektronike / dhe mesazheve të menjëhershme në mënyrë që të ofrojmë kënaqësinë më të madhe për klientët tanë globalë.

Identitet i Jashtëzakonshëm i Markës

Ne ju ndihmojmë në çdo hap në krijimin e një identiteti të jashtëzakonshëm të markës duke përcjellë mesazhet tuaja për vizitorët në mënyrë efektive. Ekipi ynë me përvojë krijon Faqe Interneti të Personalizuara tërheqëse vizuale që ju ndihmojnë të ndërtoni një identitet të korporatës që plotëson objektivat e biznesit tuaj.

Gati për t’i dhënë një Imazh të Ri Faqes tuaj të Internetit?

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Responsive
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet një Faqe Interneti Profesionale.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)