Business Email
Email Hosting

Prezantoni një imazh profesional me çdo email që ju dërgoni…Fitoni besimin e klientëve tuaj me një adresë emaili profesional që përputhet me emrin e biznesit tuaj.

Email i Personalizuar @faqjajuaj.com.
Palimit Llogari Adresash Email
Palimit Hapësirë SSD & Cloud
Punon në Mobile / Tablet / PC
Filtra AntiSpam / AntiVirus / AntiDDoS
IMAP / POP3 / SMTP / Webmail / SSL
99.9% Uptime / 24×7 Support

Profesional Email Hosting

Zgjidhje Profesionale njëherë e mirë për Email-et e Biznesit tuaj

Email Hosting, është një shërbim që lejon bizneset, individët, organizatat dhe institucione të tjera të marrin ose dërgojnë e-mail nepërmjet adresave email të personalizuara nën domain e tyre, psh. info@enor.al. Për ata që duan më shumë sesa emailet e thjeshta dhe që duan të prezantojnë një imazh profesional sa herë që dërgojnë email, shërbimi Email Hosting i ofruar nga ENOR është opsioni më i mirë që mund të zgjidhni në një mënyrë të zgjuar e profesionale dhe që ju dërgon në rezultate konkrete që ditën e parë por gjithashtu ju fitoni rehati përsa i përket llogarive tuaja të email-eve. ENOR, kompania lider në hostimin e emaileve të bizneseve dhe organizatave, ju ofron paqen mendore që ju duhet të përqendroheni në rritjen e biznesit tuaj duke na e lënë neve plotësisht kujdesjen për nevojat tuaja të llogarive email. Ne kemi pajisur serverët e Email Hosting me IP të dedikuara, filtra AntiSpam, AntiVirusë dhe sisteme kundër sulmeve DDoS në mënyrë që t’ju ofrojmë shërbimin Email Hosting në një mënyrë sa më shumë profesionale, korrekte dhe në një nivel tjetër duke plotësuar të gjitha kërkesat e juaja dhe të biznesit tuaj!

Ka shumë arsye për të përdorur Email të Personalizuar nga ENOR, por këtu janë tre të parat:

Besimi i Klientëve

Cili duket më mirë? emri@emribiznesittuaj.com apo biznesijuaj@gmail.com? Konsumatorët kanë 9 herë më shumë të ngjarë të zgjedhin biznesin tuaj nëse emaili juaj përputhet me emrin e domain.

Suport Teknik 24/7

Ne jemi këtu për ju me suport teknik 24/7 sa herë që ju nevojitet. Na telefononi ose na dërgoni email në çdo kohë dhe bisedoni me një nga ekspertet tanë. Një person real, jo një mesazh i automatizuar.

Siguri e klasit botëror

Do të qëndroni të sigurt nepërmjet filtrave antispam, me antivirusët më të mirë në industri dhe me një siguri të klasit botëror! Ne bllokojmë mbi 10 mijë email të padëshiruar dhe të rrezikshëm çdo ditë.

Emaili juaj falas nuk është me të vërtetë falas.

Pse? Sepse llogaria juaj falas e emailit ju kushton vërtet klientëve tuaj. Ja sepse:

 • Konsumatorët Potencialë janë pothuajse dhjetë herë më shumë të predispozuar t’ju zgjedhin nga bizneset e tjera kur keni një adresë email të personalizuar dhe që duket shumë profesionale. *
 • 75% e klientëve gjithashtu thonë se është jashtëzakonisht e rëndësishme, më e besueshme dhe më e sigurt kur një adresë email e personalizuar përputhet me domain e biznesit.
 • Kur bashkëngjitni emrin e biznesit tuaj në adresat email @gmail.com ose @yahoo.com, ju po reklamoni kompaninë e tyre, jo tuajën.

Nga ana tjetër, kur ju keni Email të Personalizuar me ne, sa herë që dërgoni email @biznesijuaj.com, ju po reklamoni emrin e biznesit dhe faqen tuaj të internetit tek klienti. Cila është më e mira dhe më profesionalja për ju?

Bëni zgjedhjen e duhur duke zgjedhur një adresë emaili të personalizuar që përputhet me domain tuaj.

Karakteristikat e Email Hosting

Me një shumëllojshmëri të thjeshtë dhe efektive të personalizimit të email, bashkëpunimin me email të tjerë dhe mjetet për dërgimin e emaileve në mënyrë profesionale, ENOR ofron shërbim dhe servera të përsosur Email Hosting për bizneset dhe individët.

01

Aksesim nga Çdo Vend

Me ENOR, ju merrni një mundësi për të hyrë me lehtësi në llogarinë tuaj të e-mail, kalendarët, bisedat, detyrat, shënimet, në çdo kohë dhe kudo në një ndërfaqe interaktive të postës elektronike.

02

Hapësira në SSD & Cloud që ofrojmë

Ne jemi një ndër kompanitë e para si ofrues i shërbimit Email Hosting, ndaj i ofrojmë të gjithë klientëve tanë hapësirë PaLimit me teknologji SSD dhe Cloud, bandwidth / trafik palimit dhe shume përfitime të tjera; gjithashtu, ju merrni mbështetje të plotë teknike nga ne 24 orë / 7 ditë për çdo pyetje tuajën.

03

Bashkëpunimi dhe Sinkronizimi

Shërbimet tona të Email Hosting ju lejojnë të sinkronizoni email tuaj, kalendarët dhe kontaktet me Microsoft Outlook 13, Apple Mail, Mozilla Thunderbird, email e Apple dhe telefonat inteligjentë / pajisjet e fundit.

04

Filtra AntiSPAM dhe AntiVirus

ENOR ofron mbrojtjen më të mirë ndaj viruseve dhe filtron email spam. Ofrojmë mbrojtjen më të mirë të industrisë që siguron 99% mbrojtje ndaj spamit dhe ofron sigurinë e Email Hosting me metoda automatike të ndryshme të zbulimit të ndërhyrjeve.

05

Arkivim i Plotë

Kërkoni mesazhet tuaja të kaluara dhe aktivitetin e përdoruesit me karakteristikën e plotë të arkivimit të shërbimit Email Hosting. Karakteristika jonë e arkivimit paraqet kompani me arkivimin e mesazheve të kërkueshme në nivelin e sistemit për të gjitha postat elektronike / biseda, dhe që i përmbahen të gjitha kërkesave rregullatore.

06

Transferim i Lehtë nga çdo vend!

Me Email Hosting që ju ofrojmë ne, ju mund të transferoni lehtë të gjitha emailet nga një domain i tërë, nga një llogari email, serverat e email dhe shërbimet e emaileve të tjera si Yahoo !, Gmail, Office365, Hotmail, Outlook.com, Windows live, etj. Ose ua transferojmë ne, sigurisht FALAS!

07

Kopje (Backup) Automatike Ditore 

Me shërbimet e Email Hosting të ENOR, ju nuk duhet të shqetësoheni për asgjë në lidhje me emailet tuaja apo në lidhje me faqen e internetit! Serverat tanë janë programuar që të kryejne automatikisht kopje ditore të të gjithë emaileve të klientëve duke bërë të mundur kështu mos humbjen e asnjë email apo informacioni ! Juve ju vihet në dispozicion çdo backup nëse e kërkoni!

Email Hosting Profesional është i mirë për biznesin dhe për ju.

Ne kemi azhurnuar dhe përmirësuar sistemin tonë të email të personalizuar për ta bërë atë më të thjeshtë, më të sigurt dhe miqësor me celularin. Tani mund të sinkronizoni të gjitha llogaritë tuaja në të gjitha pajisjet dixhitale, të promovoni biznesin tuaj sa herë që dërgoni dhe merrni email, të menaxhoni dosje e skedarë edhe shumë opsione të tjera. Plus, është me kosto efektive.

Konsulto Kërkesat tuaja me Ekspertët Tanë

Avantazhet e Email Hosting

Zgjidhje të personalizuara për Business Email Hosting
Zgjidhje Profesionale dhe Efektive të Hostimit
 Aktivizim dhe Email Hosting i Shpejtë
Sigurohemi që emailet, mesazhet etj të dërgohen shpejt
Email të filtruar nepërmjet AntiSPAM dhe AntiVIRUS
Siguri e rreptë për të mbrojtur Email Hosting
99.9% Rrjeti Uptime i Garantuar / 1 Gbps Port
 Ju investoni pak, por keni Fitim të madh
24 / 7 Mirëmbajtje Teknike dhe Support

Çfarë Thonë Klientët Tanë

Nuk janë të listuara ende!

Pse të zgjidhni ENOR për Email Hosting

1

Ne sigurojmë që të fitoni një identitet të veçantë dhe individualist për veten tuaj

2

Ju mund të zgjidhni emrin tuaj Domain sipas preferencës

3

Shërbimet tona ndihmojnë për ta bërë biznesin tuaj të suksesshëm globalisht

4

Shfrytëzoni Email Hosting me çmimet më të konkurueshme në treg ndërkombetar

5

Vetëm 30 min Regjistrim Domain, Email Hosting dhe Krijimin e Llogarive Email

6

Ne i përmbahemi normave të rrepta etike dhe profesionale

7

Sigurojmë që të merren masat e sigurisë për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet

8

Ne ju sigurojmë mbrojtje 100% nga viruset dhe Spam-et

9

Dërgoni dhe Merrni Emaile me shpejtësinë e Dritës

10

Dërgoni skedarë me madhësi të ndryshme pa asnjë pengesë

11

Ju mund të monitoroni dhe ndryshoni ID tuaj ose detaje sipas nevojave tuaja

12

Kopje Automatike Ditore të Email Hosting dhe të gjithë llogaritë tjera të emaileve

Konsulto Kërkesat tuaja me Ekspertët Tanë

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

100% Kompani Shqiptare – AllInOne

Dhe kur na zgjidhni për nevojat tuaja profesionale të Email Hosting, ju po zgjidhni një kompani me kredibilitet të lartë. Ah, ju po zgjidhni gjithashtu kompaninë e vetme 100% shqiptare të hostimit 

EKSPERTË

Në Hostimin e Emaileve të Bizneseve & Individëve

24/7/365

Mirëmbajtje & Suport Teknik
Pa Pagesë

1100+

Faqe Interneti të Hostuara
në Serverat tanë

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Konsultoni falas me ne planet tuaja për hostimin e Email-eve!
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë është Email Hosting ?
Cilat janë përfitimet e të pasurit një adresë emaili të personalizuar nën domain ?
A përfshin ENOR filtrat AntiSpam në çdo plan ?
Si mund të jem i sigurt që emaili i biznesit tim është i sigurt ?
Sa hapësirë memorje kam për ruajtjen e email-eve, imazheve dhe dokumentave që janë të bashkëngjitura ?
A kam kufizim në numrin e dërgimit të email-eve brenda orës ?
A ndodh të fshihen ose të humbasin përgjithmonë emailet nëse serveri peson defekt ?
Dua të dërgoj më shumë se 10,000 emaile në orë, a është e mundur ?
Çfarë është Email Hosting ?

Emaili Hosting ju ndihmon të qëndroni në mendjen e klientëve me një adresë emaili që përputhet me domain-in tuaj dhe promovon bizneset tuaja me çdo mesazh që ju dërgoni. Shembull: info@enor.al ose info@biznesijuaj.com. Email profesional vjen me karakteristika të lehtë për t’u përdorur si kalendar, kontakte dhe detyra, si dhe një portal të postës elektronike që mund të personalizoni. Plus, mund të përdorni gjithashtu aplikacionet tuaj të preferuar të postës elektronike, si Microsoft Outlook ose Apple Mail. Professional Email Hosting funksionon shkëlqyeshëm në çdo pajisje, përfshirë telefonin tuaj celular, dhe automatikisht sinkronizohet në të gjitha pajisjet tuaja. Kjo do të thotë që emaili juaj është gjithnjë i azhurnuar.

Mos harroni që ne ofrojmë suport teknik 24/7, enkriptim 256-bit, AntiVirus për mbrojtje të fuqishme ndaj viruseve, filtra për spam-et dhe detektues phishing, në mënyrë që të mbajmë Email-et tuaj të sigurt dhe të pastër.

Cilat janë përfitimet e të pasurit një adresë emaili të personalizuar nën domain ?
 • Një adresë e personalizuar, si emrijuaj@biznesijuaj.com, funksionon si reklamë me gojë për faqen tuaj të internetit dhe kompaninë tuaj. Sa herë që dërgoni një email, ju po u jepni emrin e domain-it klientëve dhe përspektivat, duke i inkurajuar ata të vizitojnë faqen tuaj të internetit.
 • Kjo tregon se jeni mjaft serioz në lidhje me biznesin tuaj për të investuar në një adresë që duket më profesionale se Gmail, Yahoo! ose ofruesit e tjerë.
 • Ju mund të krijoni një adresë unike, të paharrueshme duke përdorur emrin tuaj të parë ose departamentin ku jeni në të (shitje@biznesijuaj.com).
 • Për dallim nga shumica e ofruesve të email-eve, planet tona të Email Hosting janë pa reklama, kështu që nuk ka asnjë reklamë tërheqëse që të shpërqendrojnë nga mesazhet tuaja.
A përfshin ENOR filtrat AntiSpam në çdo plan ?

Po! Ne i gjurmojmë gjatë gjithë kohës dhe i ndalojmë spam nepërmjet filtrave në mënyrë që të mbajmë të pastër Email-et tuaj. Nepërmjet filtrave antispam, me antivirusët më të mirë në industri dhe me një siguri të klasit botëror ne bllokojmë çdo ditë mbi 100 mijë email të padëshiruar dhe të klasifikuar si të rrezikshëm.

Si mund të jem i sigurt që emaili i biznesit tim është i sigurt ?

Kompania ENOR, nepërmjet teknologjive më të fundit, ndihmon biznesin tuaj të mbetet i sigurt duke instaluar filtrat AntiSpamë, AntiVirusë më profesionalët në këtë industri dhe enkriptim email në 256-bit. Ne përdorim zgjidhjen më të plotë të sigurisë për email-et dhe mesazhet që kombinon analiza të përparuara të të dhënave, monitorimin e automatizuar të sulmeve dhe një ekip ekspertësh të abuzimit me mesazhe për të siguruar nivelin më të lartë të sigurisë në kohë reale.

Sa hapësirë memorje kam për ruajtjen e email-eve, imazheve dhe dokumentave që janë të bashkëngjitura ?

Qëllimi kryesor i ENOR Technologies është që të ofrojë cilësi dhe liri tek klientët në çdo shërbim! Prandaj ne ofrojmë plane Email Hosting pa limit në hapësirën e ruajtjes së të dhënave si Email, skedaret apo imazhe dokumentash që janë bashkëngjitur nga ju ose klientët tuaj. Gjithashtu të gjithë serverat janë të pajisur me teknologjinë më të re të ruajtjes së të dhënave SSD (Solid State Drive) dhe Cloud.

A kam kufizim në numrin e dërgimit të email-eve brenda orës ?

Jo, nuk keni asnjë kufizim në numrin e email-eve të dërguar nga ju brenda afatit kohor prej 1 orë por ju sugjerojmë që të mos dërgoni më shumë se 400 deri në 500 emaile brenda orës pasi filtrat AntiSpam të klientëve tuaj mund ta marrin si SPAM kur arrihet ky numër i dërguar email-esh.

A ndodh të fshihen ose të humbasin përgjithmonë emailet nëse serveri peson defekt ?

Teknologjia që ne përdorim për ruajtjen dhe arkivimin e emaileve tuaj është e përbëre nga servera të pajisur me teknologji SSD dhe Cloud që janë të lidhur me njëri tjetrin dhe transmetojnë të dhëna në kohë reale. Në moment që një server pëson defekt, automatikisht një server tjetër përzgjidhet në mënyrë automatike dhe kryen rolin e serverit që sapo ra DOWN. Ky server ka marrë backup e fundit të email-eve në particione të treta nga serveri që ra down dhe aty janë të ruajtura email-et tuaja të mëparshëm dhe ato që ju vijnë në kohë reale. Të gjithë serverat bëjnë backup / kopje automatike sipas kërkesës tuaj ose çdo ditë në orën 12.00. 

Këto probleme nuk ndodhin shpesh sepse infrastruktura e serverave është e projektuar në atë mënyrë që të ketë sa më pak defekte, probleme dhe ruajtja e të dhënave bëhet në një server të jashtëm.

Dua të dërgoj më shumë se 10,000 emaile në orë, a është e mundur ?

Po, është e mundur por në këtë rast na duhet t’ju pajisim me një server tjetër që është i dedikuar vetëm për dërgimin e email-eve në sasira të mëdha. Numri maksimal i dërgesave është 500,000 email brenda 90 minutash.

Merrni emailin profesional nga ENOR dhe do të…

Dukeni Profesional

Një adresë emaili profesionale si info@biznesijuaj.com e bën biznesin tuaj të duket më i qëndrueshëm, i besueshëm dhe më e sigurtë sesa një adresë emaili gjenerik (dhe i ngathët). Dhe kjo shton më shumë klientë.

Qëndroni të organizuar.

Ne përdorim më së shumti protokollin IMAP, kjo do të thotë se të gjithë emailet tuaj janë të ruajtur në serverët e tanë, dhe serverat sinkronizohen me të gjitha pajisjet tuaja në kohë reale. Gjithashtu, funksionon me Outlook, Apple Mail, Thunderbird, dhe më shumë.

Punoni me Stil

Dizajni ynë i ri, i pastër, modern me kalendarët e tij të integruar, kontaktet dhe portalin e përshtatshëm të internetit, në të vërtetë do t’ju bëjë më të shpejtë dhe më efektiv në mënyrën tuaj të punuarit.

Qëndroni të sigurtë.

Ju nuk dëshironi që të merrni email spam apo email që nuk ju duhen. As ne. Filtrat AntiSpam dhe AntiVirusët tanë e ndalojnë çdo email para se të vijë në Inbox tuaj!

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 9 vjeçare me Email Hosting

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet Professional Email Hosting

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)