Faqe Interneti
e Personalizuar

Faqe Interneti e Personalizuar është një uebsajt i krijuar dhe përshtatur posaçërisht për një markë, biznes ose produkt. Ne ofrojmë shërbime të personalizuara të projektimit të faqeve të internetit me fonte, skica, elementë dhe ngjyra të dizajnuara bukur për të krijuar një faqe interneti që plotëson të gjitha kërkesat e markës dhe biznesit tuaj edhe e dërgon atë në një tjetër nivel.

Përvojë e zgjeruar me Përdoruesit
Grafika kreative
Përfitim afatgjatë për biznesin
Maksimum ROI
e Shpejtë dhe e Përshtatshme për çdo pajisje dixhitale
Kosto Efektive
Mirëmbajtje dhe Suport Teknik FALAS

Faqe Interneti e Personalizuar

Nëse kërkoni Faqe Interneti të Personalizuar, atëherë ENOR Technologies është zgjidhja!

Merrni miksimin e përsosur të inovacionit dhe teknologjisë për të rritur prezencën e Faqes së Internetit të Biznesit tuaj me shërbimet tona të dizajnit të Faqes së Internetit.

Sot ekzistojnë shumë opsione për Ndërtimin e Faqeve të Internetit të bazuara në shabllone të gatshme, ku thjesht blini një model / template të zhvilluar nga të tretë, shkurtoni dhe ngjisni përmbajtjen tuaj dhe vendosni logon tuaj në krye për ta bërë atë të tuajën, me kosto minimale as 50€ ndërkohë që disa nga klientët e ENOR kur i janë drejtuar kompanisë tonë, tregojnë që kanë paguar mbi 700€ “kompani profesionale” që ndërtojnë faqe interneti duke instaluar template / model të gatshëm pa dijeninë e klientit dhe e kanë prezantuar sikur e kanë ndërtuar vetë çdo gjë! Ju këshillojmë të bëni kujdes dhe të mos bini pre!

Pra, pse keni nevojë për një Faqe Interneti të Personalizuar? Sepse vetëm një faqe interneti e personalizuar dhe e ndërtuar me kujdes hap pas hapi për çdo element krijon mundësinë për një prani të fuqishme në internet të biznesit tuaj dhe sukses të sigurtë në kapjen e vëmendjes së klientëve potencialë, një faqe interneti duhet të shkëlqejë mbi parametrat e përdorshmërisë, lundrimit, komoditetit dhe përshtatjes me të gjitha pajisjet dixhitale. Me Faqe Interneti të Personalizuar, ju merrni faqe interneti plotësisht funksionale, të përshtatura për të përmbushur 100% nevojat tuaja të biznesit.

Dërgoni kërkesat tuaja tek Ekspertët Tanë

Elementet e një dizajni efektiv të Faqes së Internetit të Personalizuar

Navigim i Lehtë

Rregulli është i thjeshtë, kur një klient vjen për të kërkuar informacione në faqen tuaj të internetit, mos lejoni që ai ose ajo të kërkojë nepër të gjithë faqen e internetit dhe të mos marrë asgjë. Mbajeni dizajnin tuaj të Faqes së Internetit intuitiv dhe vendosni informacionin parësor të disponueshëm për vizitorin duke përdorur fjalë që janë të lehta për t’u kuptuar. Në projektimin e Faqes së Internetit të Personalizuar, ju merrni një informacion të plotë për të realizuar ndërtimin e një Faqe Interneti të Personalizuar që shërben për të gjitha kërkesat e biznesit tuaj!

null
Domain i Lehtë

Zgjidhni emrin e domain-it të faqes tuaj me mençuri për të fituar sa më shumë klientë! Etja për të qëndruar i pari në mes të turmës mund t’ju detyrojë të zgjidhni një domain që është shkruar gabimisht ose të keni numra në vend të fjalëve aktuale. Kjo ndikon shumë në renditjen e kompanisë tuaj, veçanërisht nëse kompania juaj nuk hyn në SERP! Prandaj, zgjidhni një emër të thjeshtë, i cili flet më shumë për kompaninë tuaj dhe i ndihmon përdoruesit të ju gjejnë lehtësisht në internet. Ne i ofrojmë të gjithë TLD-ë e domaineve!

Shpejtësi

Vetëm 4 sekonda vonesë në hapjen e faqes internetit mund të bëjë që më shumë se 40% e vizitorëve të largohen nga një faqe interneti! Vizitorët dëshirojnë informacion të saktë dhe më shpejt se kurrë. Kur ne personalizojmë faqet e interneti për një përvojë të pasur të vizitorit, nuk sugjerojmë dizajn të ngarkuar deri në bezdisje, duke ditur se ato vetëm do të pengonin kohën e hapjes së faqes. Ne miksojmë të thjeshtën me të bukurën, inteligjenten me funksionalen dhe inovacionin me teknologjinë ku gjithashtu përfshijmë hapësira ku sytë e klientit mund të qetësohen.

null
Pëmirësim & Rritje

E fundit por jo më pak e rëndësishme! Sigurohuni që të përfshini vetëm informacionet më të fundit mbi faqen tuaj të internetit. Vazhdoni të kërkoni karakteristika të reja, duke i shtuar ato në faqen tuaj të internetit për të sjellë një dizajn të mrekullueshëm që i përshtatet kërkesave gjithnjë e në ndryshim të klientëve. Së bashku me këtë, krijoni një hapësirë ku klientët tuaj mund të lënë sugjerimet e tyre. Kjo do të tregojë se mendimet e klientit po vlerësohen dhe sugjerimet e tyre do t’i kushtojnë vëmendje të merituar.

Përfitimet e Faqes së Internetit të Personalizuar

Zgjidhje të Personalizuara

Cfarë kërkon faqja juaj e internetit? A është një logo tërheqëse, imazhe me rezolucion të lartë apo disa animacione imponuese? Kërkoni gjithçka, dhe dizajnerët në këtë kompani do t’ju ofrojnë më të mirën që mundet në dizajnin e faqes tuaj të internetit. Me krijimin e faqeve të personalizuara, ju keni mundësinë për të zbukuruar faqen tuaj të internetit me zgjidhje të personalizuara nga temat në grafikë, animacione, paraqitjen, skemat e ngjyrave, etj. Zgjidhjet e personalizuara japin një pamje unike në faqen tuaj, duke ju ndihmuar të integroni vetëm veçoritë që janë të dobishme për aktivitetet e biznesit tuaj.

Madhësia dhe Përshtatja

Një dizajn i personalizuar në internet ju jep mundësinë për të zgjeruar faqen tuaj në internet sipas kërkesave në ndryshim të biznesit tuaj. Për shembull, sapo keni filluar biznesin tuaj dhe për këtë arsye, nuk kërkoni një faqe interneti komplekse; në situata të tilla, është më mirë të jesh i thjeshtë në mënyrë që të prezantosh në mënyrë efektive markën tënde në të gjithë botën. Më vonë, ju mund të zgjeroni faqen tuaj duke integruar veçori të reja dhe ta përgatisni atë për të funksionuar në mënyrë të përsosur në platforma të ndryshme.

Kontrolli & Siguria

Ju fitoni më shumë pavarësi dhe kontroll, pasi një dizajn i zakonshëm në internet është ndërtuar sipas nevojave ekskluzive të biznesit tuaj. Për dallim nga modelet e internetit të përgjithshme, të gjitha tiparet e ofruara nga projektuesi janë të redaktueshme. Ai i jep pronarit të faqes së internetit lirinë për të ndryshuar përmbajtjen aktuale të shfaqur në faqen e internetit në sinkron me tendencat e tregut në zhvillim dhe kërkesat e biznesit. Të kesh më shumë kontroll mbi faqen tuaj të internetit nënkupton gjithashtu se pronari nuk ka pse të varet nga një CMS jo e besueshme, e cila mund të hapë portën për kërcënime të mundshme të sigurisë.

Optimizimi për Motorët e Kërkimit

Përshtatja e modelit tuaj të internetit, sipas kërkesave tuaja, gjithashtu ju paraqet një ofertë për të optimizuar në mënyrë specifike faqen tuaj për motorët e kërkimit. Në rast se dëshironi një uebfaqe jashtëzakonisht të efektshme, i cili është i padukshëm dhe i papërballueshëm, merrni në konsideratë një uebfaqe me porosi. Kjo do t’ju japë më shumë mundësi për të formuar faqen tuaj në lidhje me kontrollin, rregullimin, rritjen dhe optimizimin, në krahasim me atë të një modeli gjenerik në internet.

Zgjidhje të Personalizuara

Zgjidhje të Personalizuara

Cfarë kërkon faqja juaj e internetit? A është një logo tërheqëse, imazhe me rezolucion të lartë apo disa animacione imponuese? Kërkoni gjithçka, dhe dizajnerët në këtë kompani do t’ju ofrojnë më të mirën që mundet në dizajnin e faqes tuaj të internetit. Me krijimin e faqeve të personalizuara, ju keni mundësinë për të zbukuruar faqen tuaj të internetit me zgjidhje të personalizuara nga temat në grafikë, animacione, paraqitjen, skemat e ngjyrave, etj. Zgjidhjet e personalizuara japin një pamje unike në faqen tuaj, duke ju ndihmuar të integroni vetëm veçoritë që janë të dobishme për aktivitetet e biznesit tuaj.

Përshtatja me Çdo Pajisje

Madhësia dhe Përshtatja

Një dizajn i personalizuar në internet ju jep mundësinë për të zgjeruar faqen tuaj në internet sipas kërkesave në ndryshim të biznesit tuaj. Për shembull, sapo keni filluar biznesin tuaj dhe për këtë arsye, nuk kërkoni një faqe interneti komplekse; në situata të tilla, është më mirë të jesh i thjeshtë në mënyrë që të prezantosh në mënyrë efektive markën tënde në të gjithë botën. Më vonë, ju mund të zgjeroni faqen tuaj duke integruar veçori të reja dhe ta përgatisni atë për të funksionuar në mënyrë të përsosur në platforma të ndryshme.

Kontrolli & Siguria

Kontrolli & Siguria

Ju fitoni më shumë pavarësi dhe kontroll, pasi një dizajn i zakonshëm në internet është ndërtuar sipas nevojave ekskluzive të biznesit tuaj. Për dallim nga modelet e internetit të përgjithshme, të gjitha tiparet e ofruara nga projektuesi janë të redaktueshme. Ai i jep pronarit të faqes së internetit lirinë për të ndryshuar përmbajtjen aktuale të shfaqur në faqen e internetit në sinkron me tendencat e tregut në zhvillim dhe kërkesat e biznesit. Të kesh më shumë kontroll mbi faqen tuaj të internetit nënkupton gjithashtu se pronari nuk ka pse të varet nga një CMS jo e besueshme, e cila mund të hapë portën për kërcënime të mundshme të sigurisë.

Optimizuar per Motoret e Kerkimit

Optimizimi për Motorët e Kërkimit

Përshtatja e modelit tuaj të internetit, sipas kërkesave tuaja, gjithashtu ju paraqet një ofertë për të optimizuar në mënyrë specifike faqen tuaj për motorët e kërkimit. Në rast se dëshironi një uebfaqe jashtëzakonisht të efektshme, i cili është i padukshëm dhe i papërballueshëm, merrni në konsideratë një uebfaqe me porosi. Kjo do t’ju japë më shumë mundësi për të formuar faqen tuaj në lidhje me kontrollin, rregullimin, rritjen dhe optimizimin, në krahasim me atë të një modeli gjenerik në internet.

Shërbime të Dizajnit të Personalizuar të ofruara nga Ne

01

Dizajn të Personalizuar të Faqes së Internetit që plotësojnë kërkesat e biznesit tuaj

02

Faqe Interneti Responsive që përshtatet në mënyrë të përsosur të gjitha madhësive të ekranit

03

Modelet inovative dhe krijuese të projektimit të faqes së internetit

04

Angazhimi i UI-së

05

CTA të forta të vendosura në vendet e duhura

06

Ndërfaqe miqësore me SEO që rrit trafikun në faqen e internetit dhe pozicionimin në Google

Çfarë Thonë Klientët Tanë

Nuk janë të listuara ende!

PUNËSONI NGA NE
Dizajnerë & Zhvilluesë
TË DEDIKUAR PËR
FAQE INTERNETI

Drejtimi dhe administrimi i shumë faqesh të internetit mund të jetë një detyrë shumë sfiduese. Me ENOR ju mund të punësoni dizajnues dhe zhvillues të dedikuar në internet që përqendrojnë gjithë vëmendjen e tyre në faqen tuaj të internetit. Pasi të punësoni dizajnerë të dedikuar për faqen tuaj të internetit, ata largojnë të gjitha shqetësimet tuaja dhe punojnë në projektet tuaja plotësisht në sinkron me preferencat tuaja. Ju merrni kontroll të plotë mbi përparimin e modelimit të faqes suaj të internetit. Ata ofrojnë vëmendje të plotë për kërkesat e biznesit tuaj, vizionin e saj dhe afatet. Ata sigurojnë që faqja juaj e internetit të jetë një pasqyrim i vërtetë i markës tuaj dhe të lidhet me sukses me audiencën e ngrohtë. Dizajnuesit e dedikuar të uebit sjellin në tavolinën tuaj përfitimet financiare të dizajnimit të faqeve në internet! Shumë koka të korporatave kanë përjetuar avantazhet e punësimit të dizajnerëve të dedikuar në internet dhe ju gjithashtu mund të ndiqni gjurmët e tyre. Kontaktoni me ne për të punësuar dizajnues të dedikuar dhe për të marrë ndihmë të plotë për faqen tuaj të internetit.

PROÇESI ËSHTË TEPËR I THJESHTË

01

JU NA KONTAKTONI NEPËRMJET CELULARIT OSE EMAIL

02

NA PREZANTONI ME KËRKESAT E JUAJA

03

MERRNI NJË WEB DEVELOPER/DESIGNER TË DEDIKUAR

Pse ENOR Technologies për Faqe Interneti të Personalizuar

Ndërfaqe Miqësore me Përdoruesit
Përdorueshmëria e Faqes së Internetit
Teknologjitë më të Fundit
Kënaqësia e Klientit dhe Cilësia
Identitet i Jashtëzakonshëm i Markës
Ndërfaqe Miqësore me Përdoruesit

Shërbimet e Faqes së Internetit të Personalizuar të ofruara nga kompania jonë jo vetëm që i japin një pamje krejt të re dhe shumë të përmirësuar faqes tuaj, por gjithashtu u ofrojnë klientëve lehtësi, dhe navigim të lehtë përmes faqeve të shumta në faqen e internetit.

Përdorueshmëria e Faqes së Internetit

Në ENOR, ne sigurohemi që të gjithë gritjet e ngurta që lidhen me përdorshmërinë e faqes së internetit janë kujdesur në mënyrë efektive. Ekipi ynë i dizajnit të faqeve të internetit nuk lënë asnjë copëz të paprekur në mënyrë që të sigurojë një përvojë të paharrueshme që përdoruesit pëlqejnë të kthehen sërish.

Teknologjitë më të Fundit

Zhvilluesit e projektimit të Faqeve të Internetit kanë eksperienca disa vjeçare dhe përdorin teknologjitë si Photoshop, Dreamweaver, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, Bootstrap, Less, Saas, Flash dhe teknologjitë e tjera të fundit. Duke vepruar kështu, ne ju dorëzojmë një faqe interneti të personalizuar 100% që është komfort të gjithave kërkesave të biznesit tuaj.

Kënaqësia e Klientit dhe Cilësia

Ne ofrojmë mbështetje dhe ndihmë 24/7 përmes telefonit / postës elektronike / dhe mesazheve të menjëhershme në mënyrë që të ofrojmë kënaqësinë më të madhe për klientët tanë globalë.

Identitet i Jashtëzakonshëm i Markës

Ne ju ndihmojmë në çdo hap në krijimin e një identiteti të jashtëzakonshëm të markës duke përcjellë mesazhet tuaja për vizitorët në mënyrë efektive. Ekipi ynë me përvojë krijon Faqe Interneti të Personalizuara tërheqëse vizuale që ju ndihmojnë të ndërtoni një identitet të korporatës që plotëson objektivat e biznesit tuaj.

Gati për të diskutuar mbi Projektin(et) Tuaj ?

Faqe Interneti të Personalizuara
të Zhvilluara nga Ne!

Nuk janë të listuara ende!

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Responsive
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet një Faqe Interneti Responsive.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)