Faqe Interneti për
BIZNESE & KORPORATA

Një Faqe Interneti që në mënyrë efektive komunikon produktet, shërbimet dhe vlerat e biznesit tuaj drejt klientëve

Ndërton dhe Zgjeron Imazhin e Kompanisë
Rrit në mënyrë të ndjeshme shitjet
Zgjeron numrin dhe vendodhjen e Klientëve tuaj
Fitoni klientelë afatgjatë
e Shpejtë dhe e Përshtatshme për çdo pajisje

Faqe Interneti Biznesi:
Krijimi i Një Identiteti të Fortë në Internet për Biznesin Tuaj

Një Faqe Interneti për Biznese dhe Korporata është më shumë sesa një vitrinë e produkteve ose shërbimeve tuaja; ajo pasqyron propozimin, kulturën, standardin dhe filozofinë e vlerës së kompanisë suaj. Vetëm një faqe interneti e krijuar dhe teknikisht funksionale mund të krijojë një imazh të fortë të markës dhe identitetin midis konkurrentëve, dhe për këtë mund të mbështeteni në zellin e krijuesve të korporatave në internet të WeblinkIndia. Me shërbimet tona për krijimin e faqeve të korporatave, ne premtojmë të ofrojmë një faqe në internet që bashkëvepron me audiencën dhe në të njëjtën kohë krijon edhe kompaninë tuaj si markë.

Karakteristikat e Faqe Interneti për Biznese & Korporata

Rëndësia Kryesore

Tërheqjet minimale, më shumë përmbajtje – formojnë bazën e kësaj ideje. Në këto dizajne, ne kufizojmë përdorimin e grafikëve në mënyrë që i gjithë fokusi i vizitorëve të mbetet tek përmbajtja, e cila natyrisht ka më shumë dobi. Toni i faqes në internet mbahet shumë profesional, dhe theksi qëndron në përshkrimin e drejtpërdrejtë të produkteve dhe shërbimeve të ofruara nga kompania.

Ngjyrat e Përdorura

Ngjyrat luajnë një rol jetësor në dhënien e pamjes dhe ndjesisë së nevojshme në një Faqe Interneti për Biznese dhe Korporata. Kjo është arsyeja pse ka mjaft faqe në internet të korporatave që përdorin ngjyra të tilla si blu dhe azure. Ajo i jep një faqe interneti një pamje profesionale dhe ngjall besim. Ekzistojnë ngjyra specifike që kanë një lloj të caktuar vibrimesh që evokojnë ndjesitë e përdoruesve. Ndërsa hartojmë dhe zhvillojmë Faqet e Internetit të Korporatave, ne përdorim teknika të tilla të mbështetura shkencërisht.

Imazhe Evokative

Është e pamohueshme që imazhet luajnë një rol të rëndësishëm në tërheqjen e vizitorëve dhe shprehjen në mënyrë efektive të objektivave të kompanisë. Një imazh i thjeshtë ka aftësinë për të simbolizuar mijëra fjalë të padëgjuara, për shembull, një qiell i kaltër shfaq paqe, qetësi dhe thjeshtësi vetëm në mënyrën sesi ikonat e buzëqeshjeve krijojnë qetësi, lumturi dhe kënaqësi. Përzgjedhja e duhur e pamjeve vizuale që pasqyrojnë një temë të veçantë të biznesit dhe prezantimi i tyre është një art në të cilin kemi specializim.

Imazhe Informuese dhe Të Dhëna Teknike

Nëse Faqja e Internetit të Korporatës kërkon imazhe informuese në vend të atyre evokuese, ne kemi ekspertizën profesionale për të paraqitur diagramet më të mira, deklaratat e bilancit, tabelat krahasuese dhe grafikët. Ne kemi krijuar faqe interneti të Korporatave në linja të ngjashme për klientët tanë nga sektori informatik, bankar dhe financiar.

Identiteti i Biznesit dhe Ngjyrat Zyrtare

Imazhet, simbolet, ngjyrat dhe elementët e tjerë vizualë që përbëjnë një pjesë të faqes të internetit së Kompanisë shihen si një pjesë e pandashme e identitetit tuaj të biznesit. Ato duhet të hartohen dhe përdoren në një mënyrë profesionale e cila është e mundur vetëm nëse përfitoni nga shërbimet e një Kompanie Profesionale të Dizajnimit të Faqeve të Internetit. Në këtë kontekst, ne jemi sigurisht më të mirët në biznes!

Optimizimi i Shpejtësisë

A e dini se vetëm 3 sekonda vonesë në hapjen e faqeve mund të bëjë që mbi 40% e vizitorëve të lënë një faqe në internet? Përdoruesit e Internetit duan informacionin e saktë, dhe ata e dëshirojnë atë më shpejt se kurrë. Dizajni tërheqës dhe përmbajtja informuese nuk janë të dobishme nëse shpejtësia e hapjes së faqes suaj nuk është ajo që duhet të jetë. Ndërsa personalizoni modelin tuaj të Faqes së Internetit për një përvojë të pasur të përdoruesit, mos shkoni të instaloni plugine dhe multimedia të gatshme, pasi ato vetëm do të pengojnë hapjen e shpejtë të faqes së internetit. Aplikoni rregullin e thjeshtësisë dhe përfshini hapësirën e frymëmarrjes ku sytë e klientit mund të pushojnë.

Rendesia

Rëndësia Kryesore

Tërheqjet minimale, më shumë përmbajtje – formojnë bazën e kësaj ideje. Në këto dizajne, ne kufizojmë përdorimin e grafikëve në mënyrë që i gjithë fokusi i vizitorëve të mbetet tek përmbajtja, e cila natyrisht ka më shumë dobi. Toni i faqes në internet mbahet shumë profesional, dhe theksi qëndron në përshkrimin e drejtpërdrejtë të produkteve dhe shërbimeve të ofruara nga kompania.

Ngjyrat

Ngjyrat e Përdorura

Ngjyrat luajnë një rol jetësor në dhënien e pamjes dhe ndjesisë së nevojshme në një Faqe Interneti për Biznese dhe Korporata. Kjo është arsyeja pse ka mjaft faqe në internet të korporatave që përdorin ngjyra të tilla si blu dhe azure. Ajo i jep një faqe interneti një pamje profesionale dhe ngjall besim. Ekzistojnë ngjyra specifike që kanë një lloj të caktuar vibrimesh që evokojnë ndjesitë e përdoruesve. Ndërsa hartojmë dhe zhvillojmë Faqet e Internetit të Korporatave, ne përdorim teknika të tilla të mbështetura shkencërisht.

Imazhe Evokative

Imazhe Evokative

Është e pamohueshme që imazhet luajnë një rol të rëndësishëm në tërheqjen e vizitorëve dhe shprehjen në mënyrë efektive të objektivave të kompanisë. Një imazh i thjeshtë ka aftësinë për të simbolizuar mijëra fjalë të padëgjuara, për shembull, një qiell i kaltër shfaq paqe, qetësi dhe thjeshtësi vetëm në mënyrën sesi ikonat e buzëqeshjeve krijojnë qetësi, lumturi dhe kënaqësi. Përzgjedhja e duhur e pamjeve vizuale që pasqyrojnë një temë të veçantë të biznesit dhe prezantimi i tyre është një art në të cilin kemi specializim.

Mobile eCommerce

Imazhe Informuese dhe Të Dhëna Teknike

Nëse Faqja e Internetit të Korporatës kërkon imazhe informuese në vend të atyre evokuese, ne kemi ekspertizën profesionale për të paraqitur diagramet më të mira, deklaratat e bilancit, tabelat krahasuese dhe grafikët. Ne kemi krijuar faqe interneti të Korporatave në linja të ngjashme për klientët tanë nga sektori informatik, bankar dhe financiar.

Identiteti i korporatave & Ngjyrat Zyrtare

Identiteti i Biznesit dhe Ngjyrat Zyrtare

Imazhet, simbolet, ngjyrat dhe elementët e tjerë vizualë që përbëjnë një pjesë të faqes të internetit së Kompanisë shihen si një pjesë e pandashme e identitetit tuaj të biznesit. Ato duhet të hartohen dhe përdoren në një mënyrë profesionale e cila është e mundur vetëm nëse përfitoni nga shërbimet e një Kompanie Profesionale të Dizajnimit të Faqeve të Internetit. Në këtë kontekst, ne jemi sigurisht më të mirët në biznes!

Optimizimi i Shpejtësisë

Optimizimi i Shpejtësisë

A e dini se vetëm 3 sekonda vonesë në hapjen e faqeve mund të bëjë që mbi 40% e vizitorëve të lënë një faqe në internet? Përdoruesit e Internetit duan informacionin e saktë, dhe ata e dëshirojnë atë më shpejt se kurrë. Dizajni tërheqës dhe përmbajtja informuese nuk janë të dobishme nëse shpejtësia e hapjes së faqes suaj nuk është ajo që duhet të jetë. Ndërsa personalizoni modelin tuaj të Faqes së Internetit për një përvojë të pasur të përdoruesit, mos shkoni të instaloni plugine dhe multimedia të gatshme, pasi ato vetëm do të pengojnë hapjen e shpejtë të faqes së internetit. Aplikoni rregullin e thjeshtësisë dhe përfshini hapësirën e frymëmarrjes ku sytë e klientit mund të pushojnë.

Diskutoni projektin tuaj me Ekspertët Tanë

Avantazhet e Faqes së Internetit për
Biznese & Korporata

Na dërgoni Kërkesat e Juaja

Përfitimet nga Shërbimet Tona të Dizenjim Faqe Interneti

Dizajn i Bukur dhe Funksional

Dizajni i Faqes Internetit është më shumë sesa pëlqimi paraprak me një të hedhur të syve. Ai shkon përtej estetikës duke prekur fushat e funksionalitetit të përgjithshëm dhe përvojës së përdoruesit që sjell Faqja e Internetit. Sa logjike është Arkitektura e Informacionit, a është intuitiv navigimi në Faqen e Internetit, a e arrin vizitori me lehtësi lidhjen vepruese, sa pëqind përputhet me shfletuesit, po me pajisjet dixhitale naviguese, këto dhe shumë faktorë të tillë diktojnë cilësinë e një Dizajni të Faqes së Internetit. Ne i konsiderojmë të gjitha aspektet, gërmojmë thellë në kërkesat tuaja specifike dhe krijojmë një Faqe Interneti me një Dizajn unik, të freskët, të bukur dhe praktik për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Një Faqe Interneti për të gjitha pajisjet

Përdoruesit e Internetit navigojnë në Faqe Interneti mbi një larmi platformash dixhitale, duke përfshirë desktop, tablet, smartphone dhe pajisje të tjera dixhitale. Mund të mos jetë një ide e zgjuar për të krijuar Faqe Interneti të ndryshme për secilën platformë. Pra, ne hartojmë Faqe Interneti Responsive që janë të dizenjuara për tu përshtatur për të gjitha rezolucionet e ekranit mbi të gjitha pajisjet mobile. Këto Faqe Interneti të optimizuara ruajnë vlerën e tyre SEO pavarësisht nga pajisja në të cilën shikohen dhe kështu ju lejojnë të kurseni koston shtesë për mirëmbajtjen faqeve të internetit për çdo pajisje dixhitale.

Miqësore me Përdoruesit & SEO

Kur dizenjoni një Faqe Interneti, bëjini vetes një pyetje të thjeshtë. Kush ka më shumë vlerë- vizitori apo Motorët e Kërkimit? Përgjigja nuk do të jetë aq e thjeshtë dhe e drejtë. Në fund të fundit keni nevojë për “të dy”. Me Faqet tona të Internetit të dizenjuara dhe Optimizuara për Motorët e Kërkimit, ne sigurojmë që faqja juaj e internetit të indeksohet, profilizohet dhe renditet në mënyrë të favorshme nga motorët kryesorë të kërkimit përfshirë Google, Yahoo, etj. Fitorja shënohet kur një vizitor gjen faqen tuaj të internetit duke ofruar përvojë të pasur të përdoruesit dhe duke i shërbyer qëllimit të ti . Kjo është ajo që ne e quajmë si Faqe Interneti miqësore me Përdoruesit dhe SEO.

Dizajn i Personalizuar

Duke festuar identitetin më shumë sesa ekzistencën! Faqet e internetit të bazuara në shabllone të gatshëm mund të mos i plotësojë të gjitha kërkesat që kërkon biznesi juaj. Mos u shqetësoni për zgjidhjet tona që ofrojmë për Dizenjimin e Faqeve të Internetit. Ne krijojmë dhe dizejnjojmë faqe interneti që lidhen qartë me personalitetin e biznesit tuaj dhe mesazhin që dëshironi të përçoni. Një projekt i përshtatur, katalog i madhësisë për të shfaqur të gjitha produktet dhe shërbimet tuaja, dyqani online eCommerce, sistemet e pagesave përveç çdo gjëje dhe gjithçka që ju kërkoni për të siguruar një përvojë të pasur, miqësore për përdoruesit – të gjitha në një Dizajn të Personalizuar 100%.

Design i bukur dhe Funksional

Dizajn i Bukur dhe Funksional

Dizajni i Faqes Internetit është më shumë sesa pëlqimi paraprak me një të hedhur të syve. Ai shkon përtej estetikës duke prekur fushat e funksionalitetit të përgjithshëm dhe përvojës së përdoruesit që sjell Faqja e Internetit. Sa logjike është Arkitektura e Informacionit, a është intuitiv navigimi në Faqen e Internetit, a e arrin vizitori me lehtësi lidhjen vepruese, sa pëqind përputhet me shfletuesit, po me pajisjet dixhitale naviguese, këto dhe shumë faktorë të tillë diktojnë cilësinë e një Dizajni të Faqes së Internetit. Ne i konsiderojmë të gjitha aspektet, gërmojmë thellë në kërkesat tuaja specifike dhe krijojmë një Faqe Interneti me një Dizajn unik, të freskët, të bukur dhe praktik për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Faqe Interneti Responsive

Një Faqe Interneti për të gjitha pajisjet

Përdoruesit e Internetit navigojnë në Faqe Interneti mbi një larmi platformash dixhitale, duke përfshirë desktop, tablet, smartphone dhe pajisje të tjera dixhitale. Mund të mos jetë një ide e zgjuar për të krijuar Faqe Interneti të ndryshme për secilën platformë. Pra, ne hartojmë Faqe Interneti Responsive që janë të dizenjuara për tu përshtatur për të gjitha rezolucionet e ekranit mbi të gjitha pajisjet mobile. Këto Faqe Interneti të optimizuara ruajnë vlerën e tyre SEO pavarësisht nga pajisja në të cilën shikohen dhe kështu ju lejojnë të kurseni koston shtesë për mirëmbajtjen faqeve të internetit për çdo pajisje dixhitale.

Miqësor me Përdoruesit & SEO

Miqësore me Përdoruesit & SEO

Kur dizenjoni një Faqe Interneti, bëjini vetes një pyetje të thjeshtë. Kush ka më shumë vlerë- vizitori apo Motorët e Kërkimit? Përgjigja nuk do të jetë aq e thjeshtë dhe e drejtë. Në fund të fundit keni nevojë për “të dy”. Me Faqet tona të Internetit të dizenjuara dhe Optimizuara për Motorët e Kërkimit, ne sigurojmë që faqja juaj e internetit të indeksohet, profilizohet dhe renditet në mënyrë të favorshme nga motorët kryesorë të kërkimit përfshirë Google, Yahoo, etj. Fitorja shënohet kur një vizitor gjen faqen tuaj të internetit duke ofruar përvojë të pasur të përdoruesit dhe duke i shërbyer qëllimit të ti . Kjo është ajo që ne e quajmë si Faqe Interneti miqësore me Përdoruesit dhe SEO.

Dizajn i Personalizuar

Dizajn i Personalizuar

Duke festuar identitetin më shumë sesa ekzistencën! Faqet e internetit të bazuara në shabllone të gatshëm mund të mos i plotësojë të gjitha kërkesat që kërkon biznesi juaj. Mos u shqetësoni për zgjidhjet tona që ofrojmë për Dizenjimin e Faqeve të Internetit. Ne krijojmë dhe dizejnjojmë faqe interneti që lidhen qartë me personalitetin e biznesit tuaj dhe mesazhin që dëshironi të përçoni. Një projekt i përshtatur, katalog i madhësisë për të shfaqur të gjitha produktet dhe shërbimet tuaja, dyqani online eCommerce, sistemet e pagesave përveç çdo gjëje dhe gjithçka që ju kërkoni për të siguruar një përvojë të pasur, miqësore për përdoruesit – të gjitha në një Dizajn të Personalizuar 100%.

Optimizo Imazhin e Brandit tuaj me një Faqe Interneti për Biznesin ose Korporatën tuaj!

Pse të zgjidhni ENOR për Faqe Interneti për
Biznese & Korporata

1

Ekip Profesional

Ne kemi një ekip profesionistësh të aftë që përfshijnë të menduarit e tyre krijues në krijimin e faqeve të internetit për biznese dhe korporata të orientuara drejt performancës për një identitet të fortë në internet.

2

Zgjidhje Profesionale 360°

Dizajnuesit tanë i kuptojnë kërkesat e biznesit tuaj dhe propozimet deri në thelb për të ofruar Zgjidhje Profesionale 360° Gradë, duke filluar nga projektimi dhe zhvillimi deri në publikimin dhe testimin.

3

Kënaqësi e Garantuar e Klientit

Me një kontroll profesional të cilësisë, çmimet e duhura, aksesueshmërinë, përkrahjen e shkëlqyeshme dhe përfundimin e projektit në kohë, ne sigurojmë që klientët tanë të jenë gjithmonë 100% të kënaqur me Faqen e Internetit që ne u dorëzojmë.

4

Suport Teknik pas Vendosjes Online

Puna jonë nuk përfundon në projektimin e faqes tuaj të internetit që pasqyron biznesin apo korporatën tuaj. Ne ju mbështesim me suport teknik në kohë reale, rregullimin e gabimeve, rikuperimin e të dhënave, dhe anormali të tjera të faqes tuaj të internetit të biznesit ose korporatës.

5

24/7 Mbështetje Teknike

Çfarëdo pyetjeje që keni në lidhje me faqen tuaj të internetit të biznesit, përpara, pas ose gjatë procesit të projektimit, ne jemi në dispozicion 24/7 për mbështetje të vazhdueshme përmes Telefonit / Email / Chat Live / Skype etj.

6

Opsione fleksibël të Punësimit

Ju mund të përfitoni nga shërbimet e dizajnereve tanë të faqeve të internetit për biznese dhe korporata, sipas kërkesave tuaja. Ju mund t’i punësoni ato me kohë të plotë, me kohë të pjesshme ose në orë, në varësi të nevojës së projektit tuaj.

Mbështetje Teknike 24/7 dhe Kënaqësi e Garantuar për Klientin

Gati për hapin e radhës ?

Portofoli i Punëve,
Reflekton Suksesin Tonë! 

Nuk janë të listuara ende!

Ndarja e Përshtypjeve të Klientëve tanë

Nuk janë të listuara ende!

Rregulloni Dizajnin e Faqes Tuaj të Internetit Për të Krijuar Një Imazh Profesional

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet një Faqe Interneti Profesionale për Biznese

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)