Faqe Interneti eCommerce – Dyqan Online

Dërgoni biznesin tuaj në një tjetër nivel

Në formën më të thjeshtë, Faqet e Internetit eCommerce realizojnë shitjen dhe blerjen e produkteve online të një kompanie ose shumë kompanish dhe shërbimeve nga bizneset apo konsumatorët nga e gjithë bota. E-Commerce është nje nga tendencat kryesore e viteve të fundit. Shumë njerëz kanë ndërtuar dyqanet e tyre në internet dhe ata shesin mallrat e tyre në mbarë botën.

Nëse po zhvilloni një faqe të re interneti eCommerce, ose thjesht po ridizajnoni faqen tuaj ekzistuese të eCommerce, biznesi juaj ka nevojë për një partner që është i fokusuar dhe ka eksperiencë disa vjeçare në ofrimin e programimit dhe dizajnimit të Faqeve të Internetit eCommerce. Me një ekip ekspertësh nën një çati, ENOR Technologies Ltd. ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për dizajnimin, zhvillimin dhe marketingun e kërkuar për të qenë numri #1 në internet. Shërbimi ynë profesional na lejon të sigurojmë suksesin tuaj të përgjithshëm.

Me qindra projekte eCommerce të realizuara nën vulën tonë, ENOR Technologies Ltd. e di se çfarë duhet për të gjeneruar shitje. Duke përdorur dizajn responsive, faqja juaj e re e internetit eCommerce është e optimizuar për tu aksesuar nga çdo pajisje, si kompjutera desktop, laptop, tv, celularë dhe tabletë. Faqet e Internetit eCommerce të ndërtuara nga ENOR Technologies Ltd. janë ndërtuar duke pasur karakteristika të platformës standarde si numer produktesh dhe kategorish të pakufizuar, pagesa të sigurta, siguri, shpejtesi dhe shumë opsione të tjera. Ne e thjeshtëzojmë goxha menyrën e blerjeve online për klientët tuaj dhe madje edhe më të lehtë për t’u menaxhuar nga ju si stafi i faqes se interneti eCommerce.

Pse duhet një Faqe Interneti eCommerce për biznesin tuaj

Njerëzit përdorin termin “ecommerce” ose “online shopping” për të përshkruar procesin e kërkimit dhe zgjedhjen e produkteve në faqet e internetit eCommerce dhe pastaj, pasi arrinë të gjejnë produktin e tyre, duke përdorur një kartë krediti ose debiti, për pak sekonda, ata mund të kryejnë blerjen e produktit dhe të kryejnë transaksionin e pagesës. Shitjet nepërmjet eCommerce në internet, kohët e fundit janë rritur me shpejtësi.

  1. Ofron çmime më të lira të produkteve nga dyqanet fizikë.
  2. Kursen kohën, karburantin dhe stresin e gjetjes se vendit të parkingut në një dyqan.
  3. Klienti juaj nuk do të presë në radhë
  4.  Klienti juaj nuk ka pse të zbatojë orarin e një dyqani fizik (8-20) por mund ta blejë kur të dëshirojë produktin tuaj.
  5. Blerja proçesohet në disa sekonda.
  6.  Klienti mund të blejë çdo produkt që i pëlqen dhe kudo që produkti ndodhet.
  7. Klienti mund të gjejë dhe zgjidhë produktin shumë lehtë, pa pyetur punonjësit tuaj.
  8. Klienti mund të shikojë dhe të zgjidhë një larmi produktesh që ju keni publikuar në faqen tuaj eCommerce.
  9. Motorrët krahasues ndihmojnë klientin për të marrë produktin më të mirë dhe më të shitur.

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e ENOR Technologies Ltd. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Karakteristikat e Website eCommerce që ju duhen për sukses

Një faqe interneti eCommerce e fuqishme shërben si themeli i biznesit tuaj në internet dhe ENOR Technologies Ltd. e kupton rëndësinë e përdorimit të teknologjisë më të fundit për të maksimizuar përfitimin tuaj. Zgjidhjet tona të eCommerce ofrojnë më të mirën në opsionet dhe funksionalitetet standarde duke mbetur smart dhe plotësisht të personalizueshëm. Ekipi ynë do të diskutojë çdo funksionalitet të personalizuar për të përshtatur një zgjidhje që përputhet me markat tuaja dhe qëllimet e eCommerce.

Kryeni shitje nga çdo pajisje

Me një faqe interneti eCommerce të optimizuar për tu aksesuar nga desktop, tablet, tv dhe në celular, ju do të keni më shumë kontroll mbi mënyrën e shikimit të faqes tuaj në bazë të madhësisë së ekranit të pajisjes që navigon faqen e internetit. Ky kontroll shtesë do të thotë që do të mund të zgjedhësh për përdorshmërinë dhe shitjet në të gjitha pajisjet, nëse blerësi yt i ardhshëm është duke blerë nëpermjet celularit, tablet ose në desktop.

Nga faqja kryesore në të arkës, shumë shpejt!

Zhvilluar duke përdorur teknologjinë dhe standardet më të fundit, do të keni një faqe interneti të shpejtë që lejon klientët të shkojnë nga faqja kryesore në arkë në sekonda!

Karakteristikat Unike të Produkteve

Nëse keni produkte bazë ose keni nevojë për përshtatje të produktit, opsione unike të produktit ose një sërë funksionalitetesh produktesh të personalizuara, ne i realizojmë të gjitha opsionet. Pa limit

Menaxhoni lehtësisht çdo gjë në faqen tuaj

Redaktimet e faqeve të internetit kryhen nëpërmjet një sistemi të menaxhimit të përmbajtjes (CMS), që nuk kërkon aftësi teknike ose njohuri HTML. Ju mund të shtoni ose redaktoni lehtë faqet, kategoritë, produktet, artikujt, postimet e blogeve, parulla, të gjitha nga një ndërfaqe miqësore.

Nëse keni nevojë për funksionalitete të veçanta ose mund të keni nevojë për të në të ardhmen, shfrytëzimi i një platforme të fuqishme të eCommerce do të vendosë faqen tuaj për vite në “on the top”. ENOR Technologies Ltd. përqendrohet në zhvillimin e funksionaliteteve të personalizuara që ju japin një hap mbi konkurrencën, duke e bërë të lehtë për tu menaxhuar. Ne e kuptojmë se çdo biznes është unik dhe do të zhvillojë një plan personal, i cili përshtatet me qëllimet e biznesit tuaj, operacionet ditore dhe objektivat e ardhshme

Taktikat tona të provuara të Kërkim-Konvertimit SEO u zhvilluan posaçërisht për bizneset eCommerce, me theks në përmirësimin e shkallës së shitjeve dhe rritjes së porosive. Rënditja në pozicionet e motorëve të kërkimit dhe rritja e trafikut organik është i vlefshëm vetëm nëse përqendrohemi në fjalë kyçe të kualifikuara që tregojnë qëllimin e duhur të kërkimit. ENOR Technologies Ltd. kupton që një ROI pozitiv në fushatën tuaj SEO është KPI i plotfuqishëm kur vjen koha për të vlerësuar suksesin e saj.

Nëse jeni serioz në lidhje me kalimin e biznesit tuaj eCommerce në një tjetër nivel, ENOR Technologies Ltd. është gjithashtu. Me qindra klientë aktivë SEO, ne gjithmonë po mësojmë se çfarë funksionon dhe çfarë nuk funksionon. Suksesi vjen duke ndjekur modelin tonë të provuar të eCommerceve çdo hap të rrugës, nga dizajni, deri në zhvillim për të filluar dhe nisur nisjen e iniciativave të marketingut. Përvoja jonë eCommerce na lejon të marrim vendime të informuara, në krahasim me supozimet e arsimuara. Cili tingëllon më mirë për ju?

ENOR Technologies Ltd. e di se nuk ka një platformë të tillë që të zgjidhë të gjitha funksionalitetet e eCommerce. Ne do të punojmë drejtpërdrejt me ekipin tuaj për të shqyrtuar të gjitha variablat, për të përcaktuar platformën më të mirë të eCommerce për projektin tuaj dhe për të bërë rekomandime që me të vërtetë i shërbejnë interesit më të mirë të biznesit tuaj. Një platformë e fuqishme, e shkallëzuar sipas nevojave tuaja, është themeli i biznesit tuaj online dhe duhet të konsiderohet me kujdes.

Aftësia për të menaxhuar me lehtësi faqen tuaj te internetit është një domosdoshmëri për një dyqan të suksesshëm online. Kur vjen koha për të shtuar produkte të reja, për të rinovuar urdhër-porositë, për të ndërtuar faqe të reja ose për të redaktuar faqet ekzistuese, sistemi i menaxhimit të përmbajtjes së eCommerce (CMS) lejon ndryshime të shpejta dhe miqësore.

Një fushatë kërkimi me pagesë mund të sjellë vizitorë të menjëhershëm dhe shitje në faqen tuaj elektronike. Menaxhimi i fushatave të paguara mund të jetë i ndërlikuar dhe zakonisht fushatat shohin ROI shumë më të madh kur menaxhohet nga një profesionist. Ne kemi zhvilluar strategji të provuara dhe teknika optimizuese të Google AdWords që mund të përmirësojnë ROI-në tuaj.

eCommerce Design

Nëse keni nevojë për funksionalitete të veçanta ose mund të keni nevojë për të në të ardhmen, shfrytëzimi i një platforme të fuqishme të eCommerce do të vendosë faqen tuaj për vite në “on the top”. ENOR Technologies Ltd. përqendrohet në zhvillimin e funksionaliteteve të personalizuara që ju japin një hap mbi konkurrencën, duke e bërë të lehtë për tu menaxhuar. Ne e kuptojmë se çdo biznes është unik dhe do të zhvillojë një plan personal, i cili përshtatet me qëllimet e biznesit tuaj, operacionet ditore dhe objektivat e ardhshme

eCommerce SEO

Taktikat tona të provuara të Kërkim-Konvertimit SEO u zhvilluan posaçërisht për bizneset eCommerce, me theks në përmirësimin e shkallës së shitjeve dhe rritjes së porosive. Rënditja në pozicionet e motorëve të kërkimit dhe rritja e trafikut organik është i vlefshëm vetëm nëse përqendrohemi në fjalë kyçe të kualifikuara që tregojnë qëllimin e duhur të kërkimit. ENOR Technologies Ltd. kupton që një ROI pozitiv në fushatën tuaj SEO është KPI i plotfuqishëm kur vjen koha për të vlerësuar suksesin e saj.

Strategji Marketingu SEO

Nëse jeni serioz në lidhje me kalimin e biznesit tuaj eCommerce në një tjetër nivel, ENOR Technologies Ltd. është gjithashtu. Me qindra klientë aktivë SEO, ne gjithmonë po mësojmë se çfarë funksionon dhe çfarë nuk funksionon. Suksesi vjen duke ndjekur modelin tonë të provuar të eCommerceve çdo hap të rrugës, nga dizajni, deri në zhvillim për të filluar dhe nisur nisjen e iniciativave të marketingut. Përvoja jonë eCommerce na lejon të marrim vendime të informuara, në krahasim me supozimet e arsimuara. Cili tingëllon më mirë për ju?

Platforma te Fuqishme

ENOR Technologies Ltd. e di se nuk ka një platformë të tillë që të zgjidhë të gjitha funksionalitetet e eCommerce. Ne do të punojmë drejtpërdrejt me ekipin tuaj për të shqyrtuar të gjitha variablat, për të përcaktuar platformën më të mirë të eCommerce për projektin tuaj dhe për të bërë rekomandime që me të vërtetë i shërbejnë interesit më të mirë të biznesit tuaj. Një platformë e fuqishme, e shkallëzuar sipas nevojave tuaja, është themeli i biznesit tuaj online dhe duhet të konsiderohet me kujdes.

Menaxhim i Permbajtjes

Aftësia për të menaxhuar me lehtësi faqen tuaj te internetit është një domosdoshmëri për një dyqan të suksesshëm online. Kur vjen koha për të shtuar produkte të reja, për të rinovuar urdhër-porositë, për të ndërtuar faqe të reja ose për të redaktuar faqet ekzistuese, sistemi i menaxhimit të përmbajtjes së eCommerce (CMS) lejon ndryshime të shpejta dhe miqësore.

eCommerce AdWords

Një fushatë kërkimi me pagesë mund të sjellë vizitorë të menjëhershëm dhe shitje në faqen tuaj elektronike. Menaxhimi i fushatave të paguara mund të jetë i ndërlikuar dhe zakonisht fushatat shohin ROI shumë më të madh kur menaxhohet nga një profesionist. Ne kemi zhvilluar strategji të provuara dhe teknika optimizuese të Google AdWords që mund të përmirësojnë ROI-në tuaj.

Ne në ENOR Technologies Ltd. zhvillojmë Faqe Interneti eCommerce me kosto efektive. Nëse dëshironi që produktet tuaja t’i shisni përveçse në dyqane fizike por edhe në internet ku mund të keni miliona vizitorë të cilët po presin për produktet tuaja, që përqindja më e madhe e këtyre mund të kthehen në klientë potencialë, atëherë zgjidhja e duhur është eCommerce.

Ju mund të zgjidhni atë çfarë do të shisni dhe faqen tuaj te internetit e ndertojme ne. Ne ju ofrojmë sigurinë që i duhet dyqanit juaj, një dizajn kreativ i përshtatshëm me të gjitha pajisjet si smartphone, tablet, pc etj dhe funksionalitetin për të siguruar shitje ne mbare boten.

Ekipi ynë mund t’ju ndihmojë që të ndërtoni zgjidhje të përsosur e-commerce për biznesin tuaj duke filluar nga konsultimi, zhvillimi, zbatimi dhe shërbimet e optimizuara të programeve të trajnimit ne do të ju ndihmojmë për të maksimizuar fuqinë e e-commerce.

Kompani e specializuar në projektimin e Faqeve të Internetit eCommerce

  1. Krijimi i Wireframe & Zhvillimi
   Hapi i parë në procesin e dizajnimit të uebfaqes së internetit është të zhvillojë një skicë të faqes së internetit dhe të gjitha faqet e përfshira. Nëpërmjet një procesi të thelluar të zhvillimit, ne do të kuptojmë dizajnin tuaj të front-end dhe nevojat e funksionalitetit të back-end.
  2. Dizajn i personalizuar i faqes se internetit
  3. Duke filluar me një faqe A4 të bardhë , ne kalojmë nëpër një dizajn të plotë me porosi dhe procesin e etiketimit. Ekipi ynë krijues do të hartojë një faqe interneti eCommerce e cila jo vetëm që duket e mrekullueshme, por është ndërtuar me funksionalitete në mendje.
  4. Blerje dhe Procesim me Kartë Krediti dhe jo vetëm
  5. Nëse keni nevojë për një proces të përshtatur të arkës (checkout), ekipi ynë i zhvillimit mund të përballojë kërkesat tuaja. Ne gjithashtu integrojmë me shumë procesues të pagesave standarde të eCommerce.
  6.  Funksionalitete me porosi
  7. Nëse po kërkoni të krijoni një faqe interneti unike ose të keni rregulla të biznesit të personalizuara për ta bërë më të lehtë menaxhimin e faqes tuaj eCommerce, ne kemi ekipin e brendshëm të zhvillimit që do të qëndrojë pas kërkesave tuaja.
  1. ERP / Amazon / eBay / Integrimet e Tregut
  2. Ne integrojmë faqen tuaj te internetit me sistemin tuaj ERP ose shërbime të tjera të palës së tretë. Këto integrime do të ndihmojnë në mbajtjen e të dhënave të sinkronizuara, ofrimin e të dhënave në kohë reale dhe dhënien e përvojës më të mirë të mundshme përdoruesve të faqes suaj.
  3. Email Marketing
  4. Fushatat e marketingut me e-Commerce janë një nga kanalet më të larta të marketingut. Ne jo vetëm që do të integrojmë faqen tuaj te internetit me ofruesin tuaj të fushatës së postës elektronike, por gjithashtu mund të ndihmojmë në hartimin dhe zhvillimin e strategjive efektive.
  5. Importi i produkteve dhe të dhënave
  6. Tërheqja e të dhënave aktuale të produkteve, konsumatorëve ose historisë së porosive të kaluara është vetëm disa shembuj të importeve të të dhënave që shpesh mbarojnë. Pavarësisht se të dhënat që ju nevojiten lëvizin ose madhësia e fushës, ne kemi përvojë të madhe në menaxhimin e këtyre detyrave.
  7.  SEO Friendly Development
  8. Skuadra jonë në shtëpi e SEO na bën kombet # 1 të vlerësuarat të shërbimit të eCommerce SEO. Ekspertët tanë të marketingut do të përfshihen në projektin tuaj nga fillimi deri në fund, duke siguruar që nisja juaj është e qetë dhe renditja është ruajtur dhe rritur.

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e ENOR Technologies Ltd. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Faqe Interneti eCommerce të Zhvilluara nga Ne!

Nuk ka për momentin!

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Real Estate
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)