Faqe Interneti për Spitale dhe Klinika Mjekësore

Është parashikuar që deri në vitin 2020, shpenzimet globale të kujdesit shëndetësor do të tejkalojnë shifrën totale prej $ 8.7 trilion, të cilat do të rezultonin kryesisht nga përmirësimi i trajtimeve në fushat terapeutike. Mjekët dhe profesionistët mjekësorë sigurisht që do të jenë një nga kontribuesit kryesorë në një skenar kaq optimist. Institucionet mjekësore me avantazh teknologjik do të sundonin tregun dhe tashmë kanë filluar harmonizimin e përpjekjeve të tyre sipas nevojave të tregut. Një faqe interneti dhe aplikacion miqësor për përdoruesin është nevoja e orës për të kapërcyer potencialin e sektorit mjekësor.

Dizajni i faqes së internetit për Spitale dhe Klinika Mjekësore mund të jetë sfidues. Spitalet shpesh kanë një sasi të madhe informacioni për të paraqitur në faqen e tyre të internetit, dhe luftojnë për ta bërë atë në atë mënyrë që të mos ngatërrojë apo mbingarkojë vizitorët e tyre. Për më tepër, shumë faqe interneti per spitale u krijuan disa vjet më parë dhe nuk përputhen më me standardet e dizajnit të sotëm, duke i bërë ato të papërshtatshme ose të vështira për t’u kërkuar në pajisjet e lëvizshme dhe telefonat inteligjentë.

ENOR Technologies Ltd ofron Faqe Interneti për Spitale dhe Klinika Mjekësore të dizajnuara të gjitha në mënyrë shumë unike, me teknologjitë më të fundit dhe duke ofruar zgjidhje inovative në internet për spitalet, klinikat mjekësore dhe organizatat e mëdha të kujdesit shëndetësor. Me më shumë se 7 vjet përvojë nën emrin tonë, ne jemi pozicionuar në mënyrë unike në industrinë e mjekësisë për të kuptuar se çfarë i bën Faqet e Internetit të Spitalit të suksesshme.

Secili prej modeleve tona të Faqeve të Internetit është përshtatur për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë – duke filluar nga pamja dhe ndjenja e faqes, deri në funksionalitete shtesë që e bëjnë të lehtë për të lundruar dhe përdorur. Të gjitha projektimet që kemi realizuar përmbajnë arkitekturën tonë të përshtatshme për motorët e kërkimit, i cili është krijuar për të lehtësuar renditjen më të lartë në të gjithë motorët kryesorë të kërkimit.

Karakteristikat dhe Përfitimet nga
Faqe Interneti për Spitalet dhe Klinikat Mjekësore

Për të kërkuar për lehtësirat më të mira mjekësore, njerëzit vazhdimisht marrin ndihmë nga interneti dhe kështu, prania juaj në këtë platformë bëhet e detyrueshme nëse dëshironi që Spitali ose Klinika juaj Mjekësore të fitojë dhe rritet sa më shumë. Një faqe interneti per Spitalin ose Kliniken Mjekesore mund të shërbejë si një mjet i fuqishëm për markën dhe mjet promovues për spitalin, klinikën ose ndonjë biznes tjetër në këtë industri.

Optimizim i Motorrëve të Kërkimit

Faqja e internetit për Spitale dhe Klinika Mjekësore përfshin strategjitë e provuara të motorëve të kërkimit në mënyrë që të rankohen sa më lartë në motorët e kërkimit.

Përmbajtje Informuese

Backupi teknik është i përzier me dizajne të përsosur, si dhe përmbajtje të pasur. Plus, informacionet në lidhje me shërbimet tuaja janë të listuara në një formë të thjeshtë për t’u lexuar.

Design Përfekt

Ne përdorim ngjyrat që janë delikate dhe qetësuese me kontrast më të vogël dhe imazhe të buta për të dhënë atë apel profesional të kërkuar në faqen tuaj të internetit për Spitalin dhe Klinikat Mjekësore.

E Veçantë dhe e Parivalizueshme

Për faqen tuaj të internetit, ne hartojmë një dizajn që pasqyron shërbimet tuaja në mënyrë efektive në mënyrë që përdoruesit të largohen nga faqja juaj e internetit me një ndjenjë të fortë të asaj që ju ofroni.

Navigim i Lehtë

Navigimi i thjeshtë i lejon vizitorët të gjejnë lehtësisht informacionin e rëndësishëm, qoftë harta e vendndodhjes suaj, drejtimet për të arritur atje, orët e punës, përmbajtja etj.

100% Responsive

Të gjitha faqet e internetit të realizuara nga ne, aksesohen shumë shpejt, lehtë dhe bukur në të gjitha pajisjet, si Mobile, Tablet, Pc, SmartTV, LapTop etj. Një Faqe Interneti Responsive rekomandohet nga Google dhe ndikon në rënditjen tuaj në Motorët e Kërkimit

Zgjidhni ENOR Technologies Ltd për Zhvillimin e
Faqe Interneti për Spitale dhe Klinika MjekësoreJa Pse?

01

Ju do të mbështeteni nga një ekip profesionist për të projektuar, dizajnuar, zhvilluar dhe promovuar Faqe Interneti për të gjitha industritë

02

7+ Vite Eksperiencë në zhvillimin e Faqeve të Internetit për Spitale dhe Klinika Mjekësore.

03

Ekip i Fuqishëm i dedikuar Mirëmbajtjes dhe Suportit Teknik Ditë e Natë vetëm për ju! 24 orë në 7 Ditë pranë jush!

04

Ju do të gjeni Çmimet më të mira në treg dhe do të keni Teknologjitë më të fundit në Ndërtimin e Faqeve të Internetit dhe jo vetëm!

Pse Spitali ose Klinika Mjekësore ka nevojë të ndjekë standarte në Faqe Interneti ?

Secila industri në të vërtetë ka grupin e vet të standardeve të projektimit të Faqeve të Internetit. Në pjesën më të madhe, ato janë shumë të ngjashme. Sidoqoftë, spitalet duhet të kenë parasysh faktin se një shumicë e madhe e atyre që vizitojnë faqen e tyre në internet po përjetojnë një urgjencë, ose do të duhet të gjejnë informacione shumë shpejt para një vizite.

Për shkak të kësaj, spitalet duhet të synojnë të ndjekin një seri standardesh të përgjithshme, për të cilat do të diskutojmë më poshtë. Faqet e Internetit të Spitaleve duhet absolutisht:

 • Të jenë shumë të thjeshtë për t’u lundruar shpejt
 • Të paraqesin informacionin dhe skedarët më të aksesueshëm nga një vendndodhje qendrore
 • Të jenë plotësisht i arritshëm nga të gjitha pajisjet

Kur jeni duke hulumtuar për krijimin e faqeve në internet për spitalet, mbajini këto nevoja në mendjen tuaj. Pa këto standarde, faqja juaj e internetit mund të mos jetë në gjendje të shërbejë shpejt dhe me saktësi atyre që janë në situata urgjente — dhe kjo mund të çojë tek ata të vizitojnë një ofrues tjetër të kujdesit shëndetësor.

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Spitale dhe Klinika Mjekësore
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Spitale dhe Klinika Mjekësore
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)