Faqe Interneti
Responsive

Nëse faqja juaj e internetit nuk është e përshtatshme në çdo pajisje dixhitale, jeni duke humbur goxha para! Faqja e Internetit Responsive rezulton në një prani të unifikuar të uebit që mund të përdorni për të arritur klientët tuaj në kompjuterë, telefona, tablet dhe gjithçka në mes.

Përshtatet 100% me çdo pajisje dixhitale.
Rekomandohet nga Google për pozicionim më të lartë në Google
Rrit Trafikun e Faqes tuaj të Internetit me 85%
Rrit Kerkesat nga Faqja e Internetit me 70%
Teknologjitë më të fundit të inkorporuara
Kosto Efektive

Faqe Interneti Responsive

Bëjeni Faqen tuaj të Internetit të Përshtatet në mënyrë të përsosur në çdo pajisje dhe ekrane

Nga viti 2018, 51.2% e trafikut global të përgjithshëm në internet po vjen përmes celularëve. Ky trafik është shumë i rëndësishëm pasi pothuajse 88% e përdoruesve të tillë kontaktojnë ose bëjnë një blerje brenda 48 orëve nga bërja e një kërkimi.

Në të njëjtën kohë, ky trafik është po aq i rrezikshëm pasi 61% e përdoruesve të tillë nuk preferojnë të kthehen në faqen e internetit nëse përballen me probleme gjatë shfletimit si psh: zmadhimi ose zvarritja e përmbajtjeve ose imazhin për ta parë si duhet. 40% e përdoruesve të tillë kalojnë në një faqe interneti të konkurentit tuaj.

Prandaj faqet e internetit janë shumë të rëndësishme që të arrihen të aksesohen shumë mirë në çdo pajisje dhe të përshtaten me to pa asnjë problem!

Ne projektojmë faqet e internetit responsive të cilat janë 100% të optimizuara për të gjitha pajisjet, kanë një URL të njëjtë për çdo pajisje dhe funksionojnë përsosmërisht në të gjitha pajisjet moderne si, tabletat, smartphone, Kindle, phablet etj.

Sot, edhe Google e rekomandon që të gjitha faqet e internetit të jenë të optimizuara për të gjitha ekranet e pajisjeve naviguese në mënyrë që të përfitojnë pozicione sa më lart në rënditjen e faqeve të internetit kur kërkohet për shërbimet që ju ofroni!

Karakteristikat e Faqe Interneti Responsive

Konstultohu Falas me Ekspertët Tanë

 

 

Ja se si
Faqja e Internetit
Responsive
e Ndihmon Biznesin tuaj

 

 

01

Një për të gjithë pajisjet

Faqet e Internetit Responsive janë të programuara të shfaqen sipas secilës pajisje që po e viziton atë momentalisht. Me këtë opsion, ju nuk keni nëvojë të krijoni faqe interneti për çdo pajisje, por vetëm një faqe interneti responsive, e cila ofron një përvojë optimale të shfletimit në një gamë të gjerë.

02

Kapni më shumë audiencë

Mesatarisht, afër 50% e trafikut të faqeve në internet vijnë nga pajisjet mobile. Nëse faqja juaj e internetit hapet ngadalë, ka vështirësi për të lexuar tekst dhe shikuar imazhe, shanset janë, një përdorues celular thjesht do të kalonte në ndonjë faqe interneti tjetër menjëherë. Mbështetur edhe nga Google sepse do t’ja sygjeronte të parën një Faqe Interneti Responsive!

03

Rritje e Prezencës Online

Një pjesë e konsiderueshme e audiencës tuaj të synuar është shikimi i Faqes së Internetit duke përdorur pajisje mobile. Nëse nuk keni një Faqe Interneti Responsive, vizitorët që vizitojnë faqen tuaj të internetit do ta lënë atë në sekondat e para. Në fund të fundit ju mungon mundësia për të arritur bindjen e klientit që tju telefonojë!

04

Asnjë përmbajtje e dublikuar

Me Faqen e Internetit Responsive, nga ju kërkohet të mbani vetëm një faqe në internet, e cila ofron një përvojë optimale të shfletimit në një gamë të gjerë të pajisjeve dixhitale; Prandaj, nuk ka shanse të keni përmbajtje të kopjuar në faqet e internetit të cilat mund të ngatërrojnë përdoruesit.

05

Faqe Interneti Ekonomike

Mirëmbajtja e vetëm një Faqe Interneti Responsive është shumë më ekonomike sesa mirëmbajtja e disa Faqeve Interneti të ndryshëm për përdoruesit që aksesojnë në një gamë të gjerë platformash dixhitale, duke përfshirë desktopet, tabletët, telefonat inteligjentë, etj.

Kalo në Responsive, ofroni një përvojë optimale gjatë lundrimit të Faqes së Internetit për të gjithë vizitorët tuaj

Ne Ndërtojmë
Website
Që Përfomojnë

Rritja mahnitëse e numrit të përdoruesve që hyjnë në internet në pajisjet dixhitale celulare përbën një treg të madh të synuar, dhe për ta prekur atë ju duhet një Faqe Interneti Responsive e cila ofron përvojë optimale e shikimit dhe përdorshmërisë së Faqes Internetit por edhe që përshtatet me çdo pajisje dixhitale që vizitori përdor për momentin gjatë vizitës në Faqen tuaj të Internetit. Ne e kuptojmë teknologjinë e pajisjeve dixhitale që po zhvillohet çdo ditë me shpejtësi të lartë prandaj ne specializohemi në projektimin dhe zhvillimin e pa ndryshueshëm të të gjitha llojeve të Faqeve të Internetit Responsive.

Faqe Interneti Responsive
të Zhvilluara nga Ne!

Nuk janë të listuara ende!

Çfarë Thonë Klientët Tanë

Nuk janë të listuara ende!

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies
për Faqe Interneti Responsive

Përdoruesit e celularit duan “atë” shpejt! Ata nuk presin dhe shikojnë në faqen e internetit tuaj celular duke ngarkuar për 10 sekonda. Ata i duan faqet që janë të thjeshta për tu kuptuar dhe përdorur me minimizimin, ndryshimin dhe lëvizjen me përmasa minimale. Duke mbajtur parasysh gjithë këtë, zhvilluesit e aftë në kompaninë tonë të projektimit të uebit ndërtojnë një dizajn të përgjegjshëm në internet me koncepte të dizajnit grafik jopareil & UX që u ofrojnë vizitorëve një përvojë unike dhe ndërvepruese, me rrjete fluide dhe media fleksibël duke përfshirë skedarët e imazhit, video dhe audio rriten dhe tkurret sipas madhësisë dhe rezolucionit të ekranit.

Gati për të diskutuar mbi Projektin(et) Tuaj ?

Rezolucionet e Pajisjeve që ne ndërtojmë Faqe Interneti Responsive

Mobile

null

320×480 ( Portrait)
480×320 (Landscape)

Phablet

null

360×640 ( Portrait)
640×360 (Landscape)

Tablet

null

768×1024 ( Portrait)
1024×768 (Landscape)

Desktop PC

null

mbi 1024×768

SmartTV

null

mbi 1920×1080

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Responsive
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet një Faqe Interneti Responsive.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)