Web Design

Sepse dizajni i faqes suaj te internetit pasqyron biznesin tuaj. Jepini faqes tuaj të internetit një ndërhyrje të menjëhershme për të vendosur angazhimin e markës, për të bashkëvepruar me audiencën, për të rritur konvertimet dhe për të rritur të ardhurat.

 Web Development

Prania juaj ne internet duhet të jetë e përsosur për të ndërtuar një imazh të qartë të brandit tuaj dhe për të nxjerrë më të mirën nga oportunizmi i biznesit në internet dhe kjo është e mundur vetëm duke pasur një zhvillim të përsosur të Faqes së Internetit.  Me mbi 7 vjet përvojë në Zhvillimet e Faqeve të Internetit, ju merrni një faqe interneti plotësisht funksionale që detyron vizitorët të qëndrojnë dhe të bashkëveprojnë. Pasioni ynë për të luajtur me teknologjitë e reja të zhvillimit të uebit të përzier me ekspertizën dhe eksperiencën tonë na ka bërë të fitojmë një sasi të suksesshme të projekteve për zhvillime website me kërkesa dhe sfida të ndryshme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 APP Development

Fuqizoni botën dixhitale me një aplikacion për smartphone për biznesin tuaj! Merrni një aplikacion të lëvizshëm me pajisje të kryqëzuara me ndërfaqe unike dhe me performancë të lartë, dhe të arrini në tregun tuaj të synuar online me një kohë më të shpejtë përgjigjeje dhe përvojë të lartë të përdoruesit.

 Web Hosting

Hapi i parë dhe më kryesorja për një individ apo kompani që dëshiron të ketë një prani në internet është të regjistroheni në një kompani të Web Hosting. Është një mënyrë përmes së cilës kompanitë ose individët fillojnë faqen e tyre në www, pra World Wide Web. Me një ruajtje të të dhënave, 24×7 monitorim të sigurisë dhe panelet e kontrollit, ENOR Technologies Ltd. ofron shërbimet më të mira të web hosting. Kompania jonë nuk llogaritet vetëm në mesin e kompanive më të besueshme të web hosting, por gjithashtu renditet në mesin e 10 ofruesve më të mirë të web hosting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Digital Marketing

From just having an online presence to having a search engine optimized online exposure, the success in virtual world is now achievable only with a perfect Digital marketing strategy. Digital Marketing, aka online marketing, is the most effective tool to reach out to the potential buyers online. Today’s buyers are using the internet through different means to consume information. Digital marketing helps businesses strengthen their online presence and reach out to these buyers for effective business promotion…

 Software Development

ENOR Technologies Ltd. ndërton zgjidhje të zhvillimit të programeve kompjuterike (software) për sfidat unike të biznesit, nga zhvillimi i softuerit të ri, për ripërdorimin e kodeve, integrimin me sistemet e tanishme, përmirësimin në cloud ose ndërtimin e një aplikacioni të ri celular etj. Ne ofrojmë hulumtime dhe analiza të plota për t’ju ndihmuar të gjeni mënyrën e duhur për shkallëzimin e biznesit tuaj me teknologjinë.

 

 

 

 

 

 

 

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)