LOGO DESIGN

 

KOMBINIMI I NJË KËRKIMI TË THELLË DHE DIZAJNIT MODERN PËR TË KRIJUAR NJË LOGO PROFESIONALE QË TËRHEQ VËMENDJE DHE KRIJON NJË IMAZH QË MBAHET MEND LEHTË

Krijim & Dizenjim Logo

Merrni një Logo që përmbledh dhe simbolizon biznesin tuaj në mënyrë profesionale

Logo nuk është thjesht një grafikë me ngjyra të gjalla ose një model tërheqës; përkundrazi është prezantimi më i shpejtë i mendimeve, vizioneve dhe vlerave të biznesit tuaj. Një logo mishëron biznesin dhe markën tuaj në mënyrën se si nuk bën asgjë tjetër. Kjo është arsyeja pse projektimi i një Logo është zona më e rëndësishme e dizajnit grafik dhe zona më e vështirë për t’u zotëruar gjithashtu. Kur ekspertiza për të krijuar një dizajn që lidhet me audiencën plotëson shkëlqimin e teknikave të projektimit, atëherë krijohet një logo e cila është e qartë dhe kreative. Një logo teknikisht e shkëlqyeshme nuk e ndryshon efektivitetin e saj, pavarësisht nga ndryshimi në madhësi, apo i paraqitur me ngjyra të plota, të zeza dhe të bardha ose hije me gjysmë ton.

Diskutoni kërkesat tuaja me Ekspertët Tanë

Parimet kryesore për një Logo Efektive dhe Profesionale

e Thjeshtë

Modelet e komplikuara të logos të bombarduara me shumë elementë mund të ngatërrojnë ose shpërqendrojnë audiencën tuaj menjëherë. Një logo efektive është e thjeshtë dhe mbulon tiparet që janë jetike për biznesin tuaj.

e Paharrueshme

Duhen disa sekonda për të krijuar një përshtypje që zgjat përgjithmonë. Logo e krijuar me një përzierje të duhur të ngjyrave dhe grafikëve ju bën të dukeni “më të gjatë” mes të tjerëve.

e Përjetshme

Ashtu si logot e kompanive shekullore edhe logoja juaj kërkon të jetë pa afat përdorimi. Një logo e përhershme synon markën tuaj përpara tendencave të fundit që mund të zbehen ndërsa dalin jashtë petkëve të modës.

e Përshtatshme

Ndërsa një logo ekspozon imazhin tuaj të markës në platforma të ndryshme si letra, banderola, kartela biznesi, etj., Kërkon që të jetë e gjithanshme në mënyrë që të dukeni efektiv në të gjitha madhësitë.

e Duhura

Një logo efektive i tregon një histori shikuesit. Analizoni bazën e audiencës tuaj për të zgjedhur ngjyrën e duhur, fontin, modelin, konceptin që lidhet me objektivin tuaj.

Unike

Përveç që është e paharrueshme dhe efektive, një logo duhet të jetë UNIKE për tu njohur në mesin e turmës së konkurrentëve të pranishëm në të njëjtin treg.

Mendo Logo Profesionale, Mendo ENOR

Avantazhet e shërbimit të Logo Design

null
Identiteti i Kompanisë

Avantazhi i parë dhe kryesor i një shërbimi për krijimin e logos është se ndihmon në krijimin e identitetit të kompanisë. Ndihmon në pasqyrimin e ekzistencës, misionit, vizionit dhe qëllimit të kompanisë tuaj.

null
Konsistencë

Një logo i jep markës suaj një imazh të qëndrueshëm që zgjat me vite edhe nëse ka një ndryshim në produktet dhe shërbimet e ofruara nga marka juaj.

null
Përdorim i Përgjithshëm

Logot pasqyrojnë identitetin dhe thelbin e markës suaj në mënyrë efektive në çdo platformë qoftë ajo, si koka letrash , mbështjellëse, fatura, kartela vizite, gazeta, seminare, etj.

null
Rëndësia

Ashtu si dizajni në internet, dizajni i logos sjell gjithashtu fokusin në objektivat thelbësorë të biznesit tuaj dhe portretizon një mesazh që është i rëndësishëm dhe rezonant ndaj objektivit tuaj.

Krijoni një përshtypje të përjetshme me një Logo Profesionale

Idetë inovative të nxitura nga rezultatet

Rezultatet e projektit tuaj, Suksesi ynë

Gati për të diskutuar projektin tuaj ?

Proçedura e Krijimit dhe Dizenjimit të Logos

1

Eksplorimi

Procesi ynë i projektimit të logos fillon me një fazë eksploruese ku dizajnerët e logos sjellin 3 dizajne për të marrë një kuptim të fortë të llojit të logove që i përshtaten markës dhe preferencave tuaja.

2

Thurje Mendimesh

Pasi dizajnerët të zbulojnë llojet e logove që ju pëlqejnë, projektuesit tanë vendosin të gjitha sugjerimet tuaja dhe portretizojnë lidhjet nga fjala në fjalë në mënyrë që të njohin konceptet. Përfundimisht sjell një koncept të përsosur për logon tuaj në sinkronizimin e kërkesave tuaja specifike.

3

Skica

Dizajnerët tanë më pas kryejnë një hulumtim të thelluar mbi pikat e përmendur për të skicuar me dorë një imazh që simbolizon llojin e logos që preferoni për markën tuaj. Këto imazhe shërbehen si një frymëzim krijues nga logoja e zhvilluar nga ne.

4

Rishikimi i Brendshëm

Pasi të mbarojë raundi fillestar i projektimit, ne ndajmë draftin e parë të projektimit tonë me anëtarët e ekipit tonë për të siguruar që logoja e krijuar nga projektuesit është kompetente për të përmbushur pritjet dhe kërkesat e biznesit të klientit.

5

Prezantimi tek Klienti. Pjesa 1

Në prezantimin e klientit P.1, ekipi ynë paraqet një prezantim që tregon modelet më të mira të logove të krijuara. Ky prezantim është krijuar në një format të zi dhe të bardhë në mënyrë që të merrni për të analizuar përsosmërinë dhe aftësinë e stilit.

6

Prezantimi tek Klienti. Pjesa 2

Pasi të keni vlerësuar grupin e parë të logove dhe ndani reagimet tuaja me ne, ne sjellim raundin e dytë që përfshin logot e ndryshuara dhe të modifikuara, sipas përgjigjes suaj pas prezantimit të parë.

7

Ngjyrat

Pasi të zgjedhim logon tuaj të preferuar, ne rishqyrtojmë me kujdes mesazhet thelbësore që marka juaj dëshiron të komunikojë për të njohur ngjyrat që mund të shoqërohen me ato emocione. Ne eksperimentojmë me mundësi të ndryshme ngjyrash, dhe e provojmë atë në elementë të ndryshëm, në mënyrë që të kuptoni se si do të dukej live.

8

Logo Përfundimtare

Ekipi ynë i stilistëve punon me vendosmëri për të siguruar që të gjitha kërkesat tuaja janë përmbushur dhe logoja po demonstron në mënyrë të përsosur atë që biznesi juaj kërkon të përfaqësojë.

Pse të zgjidhni ENOR për Logo Design

Krijoni një logo tërheqëse dhe profesionale për atë përshtypjen e parë të mahnitshme të kompanisë tuaj

Gati për t’i dhënë një Imazh të Ri Kompanisë tuaj ?

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet dizenjimit të një Logo Profesionale

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)