Linux Web Hosting

Për një Faqe Interneti të Fuqishme, të Shpejtë dhe të Sigurtë Gjithmonë!
 99.9% Network Uptime i Garantuar
 Teknologji SSD dhe Cloud
 Trafik / Bandwidth Palimit
 Aktivizim i Shpejtë
 AntiDDoS / AntiVirus
 Teknologjitë më të fundit të inkorporuara
 1 Gbps Port / 200 Gbps Upstream
 Kosto Efektive

Zgjidhjet më të mira dhe më të shpejta për Linux Web Hosting !

Vendi më i besuar dhe më i sigurtë për hostimin e faqes tuaj të internetit.

Linux Web Hosting ju ofron një server të mahnitshëm LAMP i cili përbëhet nga Linux, Apache, MySQL dhe PHP / Python / Perl për të hostuar faqen tuaj të internetit dhe për ta fuqizuar atë nepërmjet aplikacioneve të njohura open-source për zhvillimin e faqeve të internetit. Ju mund të hostoni faqen tuaj të internetit të zhvilluar duke përdorur sisteme open source si WordPress, Dreamweaver, CGI, etj. Me Linux Web Hosting, ju keni shpejtësi, fleksibilitet, siguri dhe teknologjitë më të fundit duke e dërguar faqen tuaj të internetit në një tjetër nivel. ENOR, një kompani e fuqishme në Linux Web Hosting, ofron shërbime dhe zgjidhjet më të avancuara të sistemit Linux për të përmbushur nevojat e biznesit tuaj. Ne jemi të pajisur me serverë Linux që minimizojnë çdo ndërprerje dhe sigurojnë performancë ekstreme!

Avantazhet e Linux Web Hosting

Suportues i Teknologjive më të Fundit

Platforma open-source LINUX ka një mbështetje të fuqishme nga komuniteti i shumë sistemeve dhe zhvilluesve që modifikojnë, përmirësojnë dhe shpërndajnë shërbimet në publik. Ekziston një komunitet i fortë i zhvilluesve në të gjithë botën që punojnë vazhdimisht për të përmirësuar funksionalitetin e Linux dhe për të rregulluar gabimet e mundshme. Kjo i bën kompanitë të zgjedhin LINUX, dhe gjithashtu tërheq disa prej zhvilluesve më me përvojë në industri për të kontribuar në zhvillimin e LINUX. Që prej fillimit tonë në 2012, ne kemi pasur një fokus të fortë në pajisjen e serverave tanë dhe llogarive të hostimit të klienteve me teknologjitë me të fundit dhe me versionet më të mira të sistemeve më të njohura të zhvillimit të faqeve të internetit. Ja disa nga teknologjitë dhe sistemet e zhvillimit të disponueshëm në llogarinë tuaj të hostimit:

PHP 5.6, 7.0, 7.1, 7.2 ose 7.3 (Zgjidhni Versionin Tuaj) MySQL 5.6 / MariaDB PostgreSQL 9.6 Python 2.6, 2.7 ose 3.2 PERL 5.10 Apache 2.4 Node.js FTP / SFTP Free Access SSH SSL & SSL Falas

Përfomancë e Lartë

Lehtësia e përdorimit dhe përpunimi i shpejtë e bëjnë LINUX “të preferuarin” e gjigandëve të industrisë në të gjithë botën. Platforma i plotëson të gjitha nevojat themelore të hostimit të faqeve të internetit të kompanive, por, funksionimi dhe performanca e LINUX mund të përmirësohet më tej duke instaluar teknologjitë si Perl, MySQL, AND, PHP, etj. Linux ka qenë gjithmonë i njohur për ofrimin e performancës më të mirë, dhe është i aftë të trajtojë në të njëjtën kohë sasi më të lartë të informacionit dhe aplikacioneve në internet. Një vonesë e thjeshtë e hapjes së faqes me 1 sekondë ndikon në normën tuaj të vlerësimit, renditjen në SEO dhe madje edhe shkallën tuaj të shitjeve. Ju nuk do të duhet të shqetësoheni për ndonjë nga këto kur ju zgjidhni Euralb Hosting dhe platformën tonë të shpejtë të SwiftServer! Hostim në servera të optimizuar për shpejtësi, me zgjedhjen tuaj të vendndodhjes së serverit, SSD falas dhe serverët tanë deri në 20X më të shpejtë Turbo janë të gjitha avantazhet e zgjedhjes së Euralb Hosting!

Mbrojtje & Siguri e Përhershme

Një server i sigurt u bë një nevojë thelbësore që kur markat kryesore të teknologjisë përjetuan sulmime në internet ose vjedhje në të kaluarën. Nëse flasim për Windows dhe Linux, debati në lidhje me sigurinë tashmë është shtrirë shumë në mesin e mbështetësve Linux dhe Windows. Një pjesë e madhe e njerëzve që përdorin LINUX me besim shpallin se platforma ofron siguri të lartë në internet. Sa i përket besueshmërisë, Linux i tejkalon në mënyrë efektive serverët e tjerë të Web Hosting në internet, me rregullimet, mirëmbajtjen dhe përmirësimin e softuerëve të tij të thjeshtë dhe të sigurt. Mesatarisht 30,000 site hakohen çdo ditë globalisht. Masat tona të Sigurimit të Përhershëm ju ndihmojnë që të mos jeni ju viktima e rradhës! Kjo është arsyeja pse në llogarinë tuaj të hostimit janë përfshinë aplikacione falas AntiVirus për të ndihmuar bllokimin e hakerave përpara se ato të mund të dëmtojnë faqen tuaj. Përditësimet e rindërtimit të kernel-it të KernelCare, mbrojtja Brute Force Attack, një firewall i dyfishtë dhe një numër karakteristikash të tjera të sigurisë janë tashmë gati për të ndihmuar në mbrojtjen dhe sigurimin e faqes tuaj në nivel maksimal kur ju zgjidhni Euralb Hosting. Sistemet për mbrojtjen kundër sulmeve DDoS përmirëson mundësinë që faqja juaj të mbetet online edhe gjatë sulmimeve DDoS që mund të bëjne hakerat.

Çmimet më të mira

Linux fiton avantazh mbi Web Hosting me sistemet Windows për sa i përket kostos së çmimit. Gjithashtu, WordPress, Joomla, Drupal dhe shumë CMS të tjera punojnë më së miri në LINUX. Web Hosting me kosto të ulët dhe me licenca falas tërheq shumë tregtarë të rinj dhe sipërmarrës në shkallë të vogël për të filluar biznesin e tyre me kosto relative me LINUX. Kjo është ndoshta arsyet më të mëdha pse LINUX arriti të kryesojë industrinë e web hosting në një hapësirë të shkurtër kohe me lehtësi.

Transferim Falas i Faqes tuaj

A jeni gati për të lëvizur faqen tuaj në Euralb Hosting, por nervoz për të bërë vetë transferimin e faqes tuaj të internetit në serverët tanë ? Mos u bëj! Në mund të transferojmë faqen tuaj të internetit Falas. Thjesht kontaktoni ekipin tonë të suportit 24/7/365, për të kërkuar që ata të transferojnë faqen tuaj për ju! Proçesi i Transferimit është pa shqetësime dhe pengesa!

Teknologjitë më të Mira

Suportues i Teknologjive më të Fundit

Platforma open-source LINUX ka një mbështetje të fuqishme nga komuniteti i shumë sistemeve dhe zhvilluesve që modifikojnë, përmirësojnë dhe shpërndajnë shërbimet në publik. Ekziston një komunitet i fortë i zhvilluesve në të gjithë botën që punojnë vazhdimisht për të përmirësuar funksionalitetin e Linux dhe për të rregulluar gabimet e mundshme. Kjo i bën kompanitë të zgjedhin LINUX, dhe gjithashtu tërheq disa prej zhvilluesve më me përvojë në industri për të kontribuar në zhvillimin e LINUX. Që prej fillimit tonë në 2012, ne kemi pasur një fokus të fortë në pajisjen e serverave tanë dhe llogarive të hostimit të klienteve me teknologjitë me të fundit dhe me versionet më të mira të sistemeve më të njohura të zhvillimit të faqeve të internetit. Ja disa nga teknologjitë dhe sistemet e zhvillimit të disponueshëm në llogarinë tuaj të hostimit:

PHP 5.6, 7.0, 7.1, 7.2 ose 7.3 (Zgjidhni Versionin Tuaj) MySQL 5.6 / MariaDB PostgreSQL 9.6 Python 2.6, 2.7 ose 3.2 PERL 5.10 Apache 2.4 Node.js FTP / SFTP Free Access SSH SSL & SSL Falas

Përformancë e Lartë

Përfomancë e Lartë

Lehtësia e përdorimit dhe përpunimi i shpejtë e bëjnë LINUX “të preferuarin” e gjigandëve të industrisë në të gjithë botën. Platforma i plotëson të gjitha nevojat themelore të hostimit të faqeve të internetit të kompanive, por, funksionimi dhe performanca e LINUX mund të përmirësohet më tej duke instaluar teknologjitë si Perl, MySQL, AND, PHP, etj. Linux ka qenë gjithmonë i njohur për ofrimin e performancës më të mirë, dhe është i aftë të trajtojë në të njëjtën kohë sasi më të lartë të informacionit dhe aplikacioneve në internet. Një vonesë e thjeshtë e hapjes së faqes me 1 sekondë ndikon në normën tuaj të vlerësimit, renditjen në SEO dhe madje edhe shkallën tuaj të shitjeve. Ju nuk do të duhet të shqetësoheni për ndonjë nga këto kur ju zgjidhni Euralb Hosting dhe platformën tonë të shpejtë të SwiftServer! Hostim në servera të optimizuar për shpejtësi, me zgjedhjen tuaj të vendndodhjes së serverit, SSD falas dhe serverët tanë deri në 20X më të shpejtë Turbo janë të gjitha avantazhet e zgjedhjes së Euralb Hosting!

Siguria e Përhershme

Mbrojtje & Siguri e Përhershme

Një server i sigurt u bë një nevojë thelbësore që kur markat kryesore të teknologjisë përjetuan sulmime në internet ose vjedhje në të kaluarën. Nëse flasim për Windows dhe Linux, debati në lidhje me sigurinë tashmë është shtrirë shumë në mesin e mbështetësve Linux dhe Windows. Një pjesë e madhe e njerëzve që përdorin LINUX me besim shpallin se platforma ofron siguri të lartë në internet. Sa i përket besueshmërisë, Linux i tejkalon në mënyrë efektive serverët e tjerë të Web Hosting në internet, me rregullimet, mirëmbajtjen dhe përmirësimin e softuerëve të tij të thjeshtë dhe të sigurt. Mesatarisht 30,000 site hakohen çdo ditë globalisht. Masat tona të Sigurimit të Përhershëm ju ndihmojnë që të mos jeni ju viktima e rradhës! Kjo është arsyeja pse në llogarinë tuaj të hostimit janë përfshinë aplikacione falas AntiVirus për të ndihmuar bllokimin e hakerave përpara se ato të mund të dëmtojnë faqen tuaj. Përditësimet e rindërtimit të kernel-it të KernelCare, mbrojtja Brute Force Attack, një firewall i dyfishtë dhe një numër karakteristikash të tjera të sigurisë janë tashmë gati për të ndihmuar në mbrojtjen dhe sigurimin e faqes tuaj në nivel maksimal kur ju zgjidhni Euralb Hosting. Sistemet për mbrojtjen kundër sulmeve DDoS përmirëson mundësinë që faqja juaj të mbetet online edhe gjatë sulmimeve DDoS që mund të bëjne hakerat.

Çmimet

Çmimet më të mira

Linux fiton avantazh mbi Web Hosting me sistemet Windows për sa i përket kostos së çmimit. Gjithashtu, WordPress, Joomla, Drupal dhe shumë CMS të tjera punojnë më së miri në LINUX. Web Hosting me kosto të ulët dhe me licenca falas tërheq shumë tregtarë të rinj dhe sipërmarrës në shkallë të vogël për të filluar biznesin e tyre me kosto relative me LINUX. Kjo është ndoshta arsyet më të mëdha pse LINUX arriti të kryesojë industrinë e web hosting në një hapësirë të shkurtër kohe me lehtësi.

Transferim Falas i Website tuaj

Transferim Falas i Faqes tuaj

A jeni gati për të lëvizur faqen tuaj në Euralb Hosting, por nervoz për të bërë vetë transferimin e faqes tuaj të internetit në serverët tanë ? Mos u bëj! Në mund të transferojmë faqen tuaj të internetit Falas. Thjesht kontaktoni ekipin tonë të suportit 24/7/365, për të kërkuar që ata të transferojnë faqen tuaj për ju! Proçesi i Transferimit është pa shqetësime dhe pengesa!

Karakteristikat e Shërbimeve tona në Linux Web Hosting

Disa nga opsionet e përfshira në shërbimet tona të hostimit LINUX janë të listuar më poshtë :

01

Teknologji SSD & Cloud

02

24 / 7 / 365 Mirëmbajtje & Suport Teknik

03

cPanel – Panel Administrimi

04

Backup Automatik Ditor

05

IP e Dedikuar / Shared IP

06

AntiDDos / AntiSpam / AntiVirus

07

Email Hosting @domainjuaj.al

08

Bandwidth / Trafik Palimit

09

Akses i plotë në FTP

Çfarë Thonë Klientët Tanë

Nuk janë të listuara ende!

Diskutoni Kërkesat tuaja me Ekspertët Tanë

Pse duhet të zgjidhni
Linux Web Hosting të ofruar nga ENOR

01

Ne ofrojmë shërbim të shpejtë, mirëmbajtje dhe suport teknik 24/7 për të gjithë klientët

02

Kompania jonë ofron zgjidhjet më të përparuara dhe teknologjitë më të fundit në Linux Web Hosting

03

Pajisur me serverë të konfiguruar dhe të optimizuar të LINUX për përdorim të rëndë dhe performancë të lartë për rishitësit e Web Hosting.

04

Serverat tanë janë të optimizuar, të siguruar dhe të monitoruar për serverat e Hostimit për Linux Hosting

05

Sisteme operative të qëndrueshme dhe pa asnjë error gjatë funksionimit. Përditësime të vazhdueshme çdo ditë

06

Serverë të shpejtë dhe të besueshëm të Linux hosting. Optimizuar për një përfomancë të lartë.

Na dërgoni kërkesat tuaja

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

EKSPERTË

Në Hostimin e Website
dhe Aplikacioneve

24/7/365

Mirëmbajtje & Suport Teknik
Pa Pagesë

1100+

Faqe Interneti të Hostuara
në Serverat tanë

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet një Web Hosting të Sigurt!

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)