Faqe Interneti Profesionale për të gjitha
Industrive që u Sherbejmë

Si Lidera në fushën e Teknologjisë Informacionit në Shqipëri, ne ndihmojmë klientët të bëhen numri një në biznesin e tyre! Në ENOR Technologies Ltd., ne kemi punuar shumë dhe me sukses me klientët e të gjitha llojeve, qoftë bizneset e mëdha apo fillestarët e vegjël dhe që i përkasin industrive të ndryshme. Kur punojmë me ndonjë klient, ne fillojmë duke kuptuar se për çfarë biznesi bëhet fjalë, sfidat e hasura dhe konkurrentët. Mbështetur nga njohuritë tona të industrive të ndryshme dhe aspektet e tyre më të rëndësishme, ne do t’ju ndihmojmë të bëheni lider në fushën tuaj të biznesit.

Projekte të Zhvilluara nga Ne!

Project Example 4 – Slider

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

12 MUAJ

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

7+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni projektin tuaj me ekipin e ENOR Technologies Shpk. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Ne Krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Shpk krijon Aplikacione për Mobile unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një aplikacione mobile profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Shpk

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 7 vjeçare me ndërtimin e Aplikacione Mobile

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

No results found

Tregoji një miku për ne :

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)