Web Hosting

Për një Faqe Interneti të Fuqishme, të Shpejtë dhe të Sigurtë Gjithmonë!
 99.9% Network Uptime i Garantuar
 Teknologji SSD dhe Cloud
 Trafik / Bandwidth Palimit
 Aktivizim i Shpejtë
 AntiDDoS / AntiVirus
 Teknologjitë më të fundit të inkorporuara
 1 Gbps Port / 200 Gbps Upstream
 Kosto Efektive

Web Hosting: Për Hostimin e
Faqes tuaj të Internetit në Internet

Vendi më i besuar dhe më i sigurtë për hostimin e faqes tuaj të internetit.

Hapi i parë dhe kryesor për një kompani që dëshiron të ketë një prani në internet është të regjistroheni në një kompani Web Hosting. Është një mënyrë përmes së cilës kompanitë ose individët fillojnë faqen e tyre në www d.m.th. World Wide Web ose Rrjeti Mbarë Botëror. Me një ruajtje të madhe të të dhënave, monitorim të sigurisë 24×7 dhe panel administrimi profesional dhe të lehtë, ENOR Technologies ofron shërbimet më të mira të Web Hosting në internet. Kompania jonë nuk llogaritet vetëm ndër kompanitë më të besuara por gjithashtu renditet në mesin e 10 ofruesve më të mirë të shërbimeve Web Hosting në Shqipëri për hostimin e faqes internetit.

*Kërkoni për Domain tuaj .com .al .net .org .info .co .eu etj.
Regjistrojeni nepërmjet nënkompanisë tonë www.Euralb.com

Shërbimet tona të Web Hosting janë gjithëpërfshirëse

ENOR, me një web hosting të fuqishëm por të lirë, ofron një zgjidhje të shpejtë dhe efektive të Web Hosting për bizneset që duan të bëjnë vendin e tyre në World Wide Web. Shërbimet tona të Web Hosting minimizojnë kohën e humbjes për faqen tuaj të internetit dhe ofrojnë siguri të plotë në ekosistemin dixhital. Me ndihmën tonë të plotë dhe efikasitetin e faqeve tona Web Hosting, ne sigurojmë që klientët tanë të paraqiten me karakteristikat e mëposhtme:

01

24/7 Mirëmbajtje & Suport Teknik

02

99.9% Network Uptime

 

03

Panel Administrimi cPanel®

 

04

Suporton të gjitha Gjuhët e Programimit

05

IP e Dedikuar

06

Email Hosting, IMAP, POP, SMTP, Webmail

07

Teknologjitë Solid State Drivers (SSD) / Cloud

08

AntiDDoS / AntiVirus / AntiSymlink Attack

09

Bandwidth / Trafik Palimit

10

1 Gbps Port / 200 Gbps Upstream

11

SSH Access / Cgi Bin

12

Backup Automatik sipas preferencës

Diskutoni Kërkesat tuaja me Ekspertët Tanë

Çfarë Thonë Klientët Tanë

Nuk janë të listuara ende!

Pse duhet të zgjidhni
Web Hosting të ofruar nga ENOR

01

Web Hosting me Kosto Efektive dhe Zgjidhje Profesionale për hostimin e çdo lloj faqe interneti.

02

Servera të fuqishëm, të sigurtë, me kapacitet të lartë dhe të mirë monitoruar 24 / 7 / 365

03

Servera që suportohen nga datacenter me teknologjitë më të fundit dhe më të sigurtë.

04

Web Hosting të sigurtë, të shpejtë, të përshtatuara për çdo aktivitet dhe industri

05

Mirëmbajtje dhe Asistencë Teknike nepërmjet telefonit, emaileve dhe live chat support në çdo kohë 24 / 7

06

Mbështetur nga teknologji Cloud dhe SSD. Backup automatik  sipas preferencës

Na dërgoni kërkesat tuaja

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

EKSPERTË

Në Hostimin e Website
dhe Aplikacioneve

24/7/365

Mirëmbajtje & Suport Teknik
Pa Pagesë

1100+

Faqe Interneti të Hostuara
në Serverat tanë

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet një Web Hosting të Sigurt!

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)