Faqe Interneti për Real Estate

Ekspertë të besuar në Programim & Design për Faqe Interneti

Ashtu si në çdo gjë tjetër, kërkimet për prona po bëhen masivisht edhe në botën e internetit. Dhe nëse aspironi të jeni pjesë e kësaj bote të re kërkimi të pronave online, atëherë keni nevojë për një partner profesional për faqe interneti që mund të zhvillojë një identitet unik të markës suaj, funksionalitete të avancuara, dhe fjalë për fjalë çdo gjë që ju dëshironi.

Gjatë 8 viteve të fundit, kompania ENOR Technologies Ltd. ka ndihmuar markat e njohura të pasurive të paluajtshme si Century21®, Luxury Real Estate etj dhe sipërmarrësit në zhvillimin e Faqeve të Internetit për Real Estate, platformave IDX dhe portaleve të Real Estate.

Fuqizo faqen e internetit për Real Estate

Nëse jeni duke planifikuar apo dëshironi një rinovim total të faqes tuaj aktuale të internetit për Real Estate – pasuritë e paluajtshme, që do të veprojë si një platformë e përbashkët për blerësit dhe shitësit, atëherë ju keni nevojë për këto karakteristika;
  1. Një platformë ku blerësit, shitësit, agjentët dhe ofruesit e tjerë të shërbimeve mund të identifikohen dhe të krijojnë llogaritë e tyre dhe të mbajnë një profil publik.
  2. Shitësit, agjentët, agjensitë dhe kompanitë e ndërtimit mund të veçojnë pronat e tyre me detaje të plota.
  3. Lista e pronave sipas kategorive të shumta
  4. Integrimi i listimeve MLS / IDX
  5. Karakteristika dhe Opsione të pasurive të patundshme
  6. Integrimi i sistemit të pagesave për shërbimet e avancuara me pagesë
  7. Reklamimi i llogarive individuale nga Agjentet si një mundësi tërësisht e veçantë për të synuar më shumë blerës.
  8. Opsion i lokalizimit të pronës për blerësit për të filtruar lehtësisht rezultatet në bazë të vendndodhjes, çmimeve dhe kërkesave.
  9. Paneli i kontrollit të Adminit për të menaxhuar dhe rifreskuar faqen e internetit, komente të moderuara
  10.  Raportit i Detajuar rreth demografisë së blerësve, analizës së trendit, etj.
  11. Shfaqni reklamat e palëve të treta për të ardhura shtesë
  12. Shqyrtimet dhe vlerësimi i shitësve dhe agjentëve nga lidhjet e vendosura

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e ENOR Technologies Ltd. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Agjensia Real Estate Online

Në rast se posedoni një agjenci të pasurive të patundshme (Real Estate) dhe po kërkoni një faqe interneti për t’ju përfaqësuar në internet, atëherë fokusi juaj në pikat e mëposhtme do t’ju sjellë maksimumin e avantazhit dhe të kërkesave

 1. Zona e logimit të blerësit
 2. Karakteristika të pronave me detaje, galeri imazhesh dhe turne virtual
 3. Vendndodhja e pronave në google map dhe udhëzimet e arritjes nga vendndodhja aktuale
 4. Tipari i lokalizimit të pronës për të filtruar rezultatet bazuar në vendndodhjen, çmimet dhe madhësinë e pronës
 5. Llogaritësi i normës së interesit: blerësit mund të llogarisin lehtësisht këstet dhe normat e interesit
 6. Mbështet tërë sistemin me një platformë të fortë të marketingut, që do t’ju ndihmojë të qëndroni në kontakt me blerësit dhe investitorët e regjistruar përmes postës elektronike të automatizuar dhe blogut të kompanisë suaj.
 1. Integrimi i listimeve MLS / IDX
 2. Live chat dhe forume diskutimi për t’ju përgjigjur pyetjeve
 3. Zona Admin për të analizuar demografinë dhe preferencat e blerësit
 4. Faqe interneti miqësore për motorët e kërkimit që mundëson gjetjen e pronave të ngjashme në Google, Bing etj.
 5. Vepron si filial për ofruesit e shërbimeve përkatëse dhe u lejon atyre të promovojnë shërbimet e tyre edhe nëpërmjet faqes suaj të internetit
 6. Një faqe interneti që realizon backup automatik dhe e thjeshtë për t’u përditësuar sa herë që kërkohet ndonjë ndryshim përmes një Sistemi Menaxhimi të posaçëm.

Në rast se ju keni një ide unike për faqe interneti të pasurive të patundshme, atëherë ne kemi ekipin më me përvojë të zhvillimit për të krijuar një kryevepër prej kësaj ideje. Ne e kemi bërë atë në shumë raste të mëparshme për klientët tanë globalë.

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e ENOR Technologies Ltd. Ekipi ynë do t’ju ofrojë zgjidhje profesionale dhe të shpejta.
Ose na shkruaj: info@enorgroup.com.al

Paketat më të mira për Faqe Interneti për Real Estate në treg

Çmimi ynë është një nga gjërat që na ndihmon të numërohemi ndër kompanitë më të mira për dizajnimin e faqeve të internetit për Real Estate – pasuritë e patundshme. Ne besojmë në konceptin e vlerës së parave dhe çdo ofertë e lëshuar nga ne reflekton të njëjtën gjë.

Vlerësimi i çmimeve për portalet kryesore të Real Estate

Trulia.com, realtors.com dhe angieslist.com janë disa prej markave online që revolucionarizuan agjensinë e pasurive të paluajtshme. Nëse doni diçka të ngjashme me këto, atëherë ne mund të hartojmë dhe zhvillojmë agjentë të fuqishëm dhe të zgjerueshëm të pasurive të patundshme dhe portalin e ofruesit të shërbimit për 300 € deri në 3,600 € në varësi të kërkesave tuaja.

Në rast se kërkesat tuaja janë krejtësisht unike, ne do të dëgjojmë kërkesat dhe veçoritë për faqen tuaj që ju po kërkoni. Pas kësaj, ne do t’ju dërgojmë një çmim që do të jetë mëse i pranueshëm.

Merrni një ofertë të personalizuar që bazohet në kërkesat tuaja unike.

Dëshmitë e Klientëve
Gjërat e mira që klientët thonë për ne

ENOR Technologies Ltd. bëri një përshtypje shumë të mirë që nga fillimi dhe e mbajti gjatë gjithë kohëzgjatjes së projektit. Çdo person i cili ka punuar në projekt ishte strikt profesionalist dhe përshkrues shumë i aftë.

Faleminderit ENOR Technologies Ltd.

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Real Estate
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Real Estate
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd.

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 7 vjeçare me faqe interneti Real Estate

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)