VIZIONI

Making Excellence
a Norm in The
Digital World

Për ta bërë më të thjeshtë dhe më efikase mënyrën se si ndërtohen prezantimet e bizneseve në internet. Ne dëshirojmë t’i shërbejmë botës me zgjidhje dixhitale të përballueshme dhe efikase, të dizajnuara për të tërhequr, angazhuar dhe konvertuar.


MISIONI

Përformancë.
Saktësi.
Këmbëngulje.

Ndërtojmë zgjidhje me performancë të lartë për të përmbushur objektivat e biznesit të klientëve në mënyrë të saktë dhe të përpiktë duke ruajtur vlerat, premtimet dhe proceset në të gjitha etapat.

VLERAT DHE KULTURA JONË
Integritet

Ne punojmë shumë për të ofruar atë që premtojmë, qoftë klientët tanë apo anëtarët e ekipit, besimi i tyre ka më shumë rëndësi.

Transparencë

Komunikim i rregullt dhe i hapur për t’i lënë të gjithë të bashkëpunojnë, shkëmbejnë ide dhe të ndajnë mendime lirshëm.

Inovacion

Ne jemi vazhdimisht të angazhuar në inovacione të orientuara drejt rezultateve për t’i mbajtur të gjithë përpara kurbës.

Liria Kreative

Liria për të eksperimentuar, për të evoluar dhe për të ushqyer talentet dhe shprehjen.

Puna në ekip

Sinergjia e diversitetit dhe përqendrimi në ekipet tona na mundëson të arrijmë të papranueshme.

Metodologjia e Kompanisë

Pasi të kuptojmë industrinë dhe kërkesat e klientit, ne përdorim metodologjinë e shkathët ose metodologjinë e “ujëvarës”. Nëse qëllimi është të lançojmë një produkt minimal të zbatueshëm (MVP) në ndryshimin e dinamikës së tregut ose të ofrojmë një projekt brenda një buxheti dhe kohës fikse, ne kemi sukses në të dy. Gati afro një dekadë përvojë në sektorin e IT, ne kemi rafinuar proceset tona për të ofruar zgjidhje cilësore dhe korrekte.

K U S H     P U N O N     M E      N E


Disa nga Klientët Tanë

Nga një fillim i suksesshëm në emra të mëdhenj, ENOR Technologies Ltd. është krenar për suksesin e klientëve tanë
dhe të pasionuar për t’i ndihmuar ata të përshpejtojnë rritjen përmes digjitalizimit.

Stafi Ynë

Le të punojmë së bashku për të
ndërtuar diçka të mrekullueshme.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)