Faqe Interneti për
MOBILE

Pse duhet patjetër Faqja e Internetit për Mobile?

50% e Trafikut në Internet është nga pajisjet Celulare
Blerjet dhe Porositë nepërmjet Celularit kanë arritur në 31 mln $
Google AMP tërheq më shumë se 10x herë trafik
Përdoruesit dëshirojnë ta aksesojnë në levizje dhe në çdo vend
e Shpejtë dhe e Përshtatshme për çdo pajisje

Faqe Interneti për Celularë:
Një domosdoshmëri për të synuar përdoruesit në rritje të celularit

Trafiku i internetit nepërmjet celularit ka arritur në 52% duke tejkaluar shifrën 43% e trafikut në internet që vjen nga desktopet dhe laptopët. Përveç kësaj, faqet e internetit për celularë gjithashtu renditen më lart nga motorët e kërkimit dhe shfaqen në vendet e para në rezultatet e motorëve të kërkimit. Faqet e përshpejtuara të celularëve (AMP) nga Google gjithashtu çojnë në dhjetë herë më shumë trafik dhe dyfishojnë kohën e qëndrimit të përdoruesit. Prandaj, nuk është për t’u habitur të shohësh biznese që përdorin këtë prirje në rritje drejt telefonave celularë dhe duke marrë shërbime të dizajnimit të faqeve internetit për celular që faqet e tyre të aksesohen shpejt në pajisjet e lëvizshme dhe të futen në mënyrë efektive në kornizat e ekranit celular. Shërbimet tona të dizejnimit të faqeve të internetit ju ndihmojnë të merrni një faqe interneti për celularë që jo vetëm pasqyron biznesin tuaj, por është gjithashtu e thjeshtë, intuitive, aksesohet shpejt dhe e përqendruar në përdoruesit e celularit.

Shërbimet tona të Faqe Interneti për Celularë

Dizajn i Personalizuar

Me ne, ju keni një shans për të dizajnuar dhe rregulluar plotësisht faqen tuaj të internetit për celular sipas kërkesave të biznesit tuaj

Mobile SEO

Rendituni më lart me Optimizimet tona të Motorëve të Kërkimit të krijuar ekskluzivisht për pajisjet celulare & tablet.

Zhvillim Aplikacioni Mobile

Kontaktoni me ne për të krijuar aplikacione celularë që performojnë në mënyrë të përsosur në të gjitha sistemet operative.

Aftësitë e eCommerce

Merrni një faqe në internet që godet nevojat e vizitorëve dhe i detyron ata të blejnë direkt nepërmjet celularit.

Integrim në Rrjetet Sociale

Promovoni faqen tuaj të internetit për celular dhe angazhoni vizitorët që të kalojnë më shumë kohë në faqen tuaj.

Merrni Accelerated Mobile Pages ( nga Google )

Projekti i Google për të shtuar shpejtësinë dhe efikasitetin në aksesimin e faqeve, Accelerated Mobile Pages nuk mund t’ju ndihmojnë thjesht të minimizoni ritmin e fryrjes së faqes suaj, por gjithashtu të rrisni trafikun tuaj të internetit. Ofroni një përvojë të qetë për përdoruesit e celularëve me shërbimet tona të përshpejtuara të projektimit dhe zhvillimit të faqeve tona për AMP me aksesim të shpejtë.

Dizajn i Personalizuar

Dizajn i Personalizuar

Me ne, ju keni një shans për të dizajnuar dhe rregulluar plotësisht faqen tuaj të internetit për celular sipas kërkesave të biznesit tuaj

Mobile SEO

Mobile SEO

Rendituni më lart me Optimizimet tona të Motorëve të Kërkimit të krijuar ekskluzivisht për pajisjet celulare & tablet.

Zhvillim Aplikacione Mobile

Zhvillim Aplikacioni Mobile

Kontaktoni me ne për të krijuar aplikacione celularë që performojnë në mënyrë të përsosur në të gjitha sistemet operative.

Mobile eCommerce

Aftësitë e eCommerce

Merrni një faqe në internet që godet nevojat e vizitorëve dhe i detyron ata të blejnë direkt nepërmjet celularit.

Integrim në Rrjete Sociale

Integrim në Rrjetet Sociale

Promovoni faqen tuaj të internetit për celular dhe angazhoni vizitorët që të kalojnë më shumë kohë në faqen tuaj.

Google Accelerated Mobile Pages

Merrni Accelerated Mobile Pages ( nga Google )

Projekti i Google për të shtuar shpejtësinë dhe efikasitetin në aksesimin e faqeve, Accelerated Mobile Pages nuk mund t’ju ndihmojnë thjesht të minimizoni ritmin e fryrjes së faqes suaj, por gjithashtu të rrisni trafikun tuaj të internetit. Ofroni një përvojë të qetë për përdoruesit e celularëve me shërbimet tona të përshpejtuara të projektimit dhe zhvillimit të faqeve tona për AMP me aksesim të shpejtë.

Diskutoni projektin tuaj me Ekspertët Tanë

Dizenjimi dhe Programimi i Faqe Interneti për Celularë

Ne krijojmë Faqe Interneti të orientuara nga performanca që drejtojnë trafikun celular

Përfitimet nga Shërbimet Tona të Dizenjim Faqe Interneti

Dizajn i Bukur dhe Funksional

Dizajni i Faqes Internetit është më shumë sesa pëlqimi paraprak me një të hedhur të syve. Ai shkon përtej estetikës duke prekur fushat e funksionalitetit të përgjithshëm dhe përvojës së përdoruesit që sjell Faqja e Internetit. Sa logjike është Arkitektura e Informacionit, a është intuitiv navigimi në Faqen e Internetit, a e arrin vizitori me lehtësi lidhjen vepruese, sa pëqind përputhet me shfletuesit, po me pajisjet dixhitale naviguese, këto dhe shumë faktorë të tillë diktojnë cilësinë e një Dizajni të Faqes së Internetit. Ne i konsiderojmë të gjitha aspektet, gërmojmë thellë në kërkesat tuaja specifike dhe krijojmë një Faqe Interneti me një Dizajn unik, të freskët, të bukur dhe praktik për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Një Faqe Interneti për të gjitha pajisjet

Përdoruesit e Internetit navigojnë në Faqe Interneti mbi një larmi platformash dixhitale, duke përfshirë desktop, tablet, smartphone dhe pajisje të tjera dixhitale. Mund të mos jetë një ide e zgjuar për të krijuar Faqe Interneti të ndryshme për secilën platformë. Pra, ne hartojmë Faqe Interneti Responsive që janë të dizenjuara për tu përshtatur për të gjitha rezolucionet e ekranit mbi të gjitha pajisjet mobile. Këto Faqe Interneti të optimizuara ruajnë vlerën e tyre SEO pavarësisht nga pajisja në të cilën shikohen dhe kështu ju lejojnë të kurseni koston shtesë për mirëmbajtjen faqeve të internetit për çdo pajisje dixhitale.

Miqësore me Përdoruesit & SEO

Kur dizenjoni një Faqe Interneti, bëjini vetes një pyetje të thjeshtë. Kush ka më shumë vlerë- vizitori apo Motorët e Kërkimit? Përgjigja nuk do të jetë aq e thjeshtë dhe e drejtë. Në fund të fundit keni nevojë për “të dy”. Me Faqet tona të Internetit të dizenjuara dhe Optimizuara për Motorët e Kërkimit, ne sigurojmë që faqja juaj e internetit të indeksohet, profilizohet dhe renditet në mënyrë të favorshme nga motorët kryesorë të kërkimit përfshirë Google, Yahoo, etj. Fitorja shënohet kur një vizitor gjen faqen tuaj të internetit duke ofruar përvojë të pasur të përdoruesit dhe duke i shërbyer qëllimit të ti . Kjo është ajo që ne e quajmë si Faqe Interneti miqësore me Përdoruesit dhe SEO.

Dizajn i Personalizuar

Duke festuar identitetin më shumë sesa ekzistencën! Faqet e internetit të bazuara në shabllone të gatshëm mund të mos i plotësojë të gjitha kërkesat që kërkon biznesi juaj. Mos u shqetësoni për zgjidhjet tona që ofrojmë për Dizenjimin e Faqeve të Internetit. Ne krijojmë dhe dizejnjojmë faqe interneti që lidhen qartë me personalitetin e biznesit tuaj dhe mesazhin që dëshironi të përçoni. Një projekt i përshtatur, katalog i madhësisë për të shfaqur të gjitha produktet dhe shërbimet tuaja, dyqani online eCommerce, sistemet e pagesave përveç çdo gjëje dhe gjithçka që ju kërkoni për të siguruar një përvojë të pasur, miqësore për përdoruesit – të gjitha në një Dizajn të Personalizuar 100%.

Design i bukur dhe Funksional

Dizajn i Bukur dhe Funksional

Dizajni i Faqes Internetit është më shumë sesa pëlqimi paraprak me një të hedhur të syve. Ai shkon përtej estetikës duke prekur fushat e funksionalitetit të përgjithshëm dhe përvojës së përdoruesit që sjell Faqja e Internetit. Sa logjike është Arkitektura e Informacionit, a është intuitiv navigimi në Faqen e Internetit, a e arrin vizitori me lehtësi lidhjen vepruese, sa pëqind përputhet me shfletuesit, po me pajisjet dixhitale naviguese, këto dhe shumë faktorë të tillë diktojnë cilësinë e një Dizajni të Faqes së Internetit. Ne i konsiderojmë të gjitha aspektet, gërmojmë thellë në kërkesat tuaja specifike dhe krijojmë një Faqe Interneti me një Dizajn unik, të freskët, të bukur dhe praktik për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Faqe Interneti Responsive

Një Faqe Interneti për të gjitha pajisjet

Përdoruesit e Internetit navigojnë në Faqe Interneti mbi një larmi platformash dixhitale, duke përfshirë desktop, tablet, smartphone dhe pajisje të tjera dixhitale. Mund të mos jetë një ide e zgjuar për të krijuar Faqe Interneti të ndryshme për secilën platformë. Pra, ne hartojmë Faqe Interneti Responsive që janë të dizenjuara për tu përshtatur për të gjitha rezolucionet e ekranit mbi të gjitha pajisjet mobile. Këto Faqe Interneti të optimizuara ruajnë vlerën e tyre SEO pavarësisht nga pajisja në të cilën shikohen dhe kështu ju lejojnë të kurseni koston shtesë për mirëmbajtjen faqeve të internetit për çdo pajisje dixhitale.

Miqësor me Përdoruesit & SEO

Miqësore me Përdoruesit & SEO

Kur dizenjoni një Faqe Interneti, bëjini vetes një pyetje të thjeshtë. Kush ka më shumë vlerë- vizitori apo Motorët e Kërkimit? Përgjigja nuk do të jetë aq e thjeshtë dhe e drejtë. Në fund të fundit keni nevojë për “të dy”. Me Faqet tona të Internetit të dizenjuara dhe Optimizuara për Motorët e Kërkimit, ne sigurojmë që faqja juaj e internetit të indeksohet, profilizohet dhe renditet në mënyrë të favorshme nga motorët kryesorë të kërkimit përfshirë Google, Yahoo, etj. Fitorja shënohet kur një vizitor gjen faqen tuaj të internetit duke ofruar përvojë të pasur të përdoruesit dhe duke i shërbyer qëllimit të ti . Kjo është ajo që ne e quajmë si Faqe Interneti miqësore me Përdoruesit dhe SEO.

Dizajn i Personalizuar

Dizajn i Personalizuar

Duke festuar identitetin më shumë sesa ekzistencën! Faqet e internetit të bazuara në shabllone të gatshëm mund të mos i plotësojë të gjitha kërkesat që kërkon biznesi juaj. Mos u shqetësoni për zgjidhjet tona që ofrojmë për Dizenjimin e Faqeve të Internetit. Ne krijojmë dhe dizejnjojmë faqe interneti që lidhen qartë me personalitetin e biznesit tuaj dhe mesazhin që dëshironi të përçoni. Një projekt i përshtatur, katalog i madhësisë për të shfaqur të gjitha produktet dhe shërbimet tuaja, dyqani online eCommerce, sistemet e pagesave përveç çdo gjëje dhe gjithçka që ju kërkoni për të siguruar një përvojë të pasur, miqësore për përdoruesit – të gjitha në një Dizajn të Personalizuar 100%.

Google rekomandon Faqet e Internetit për Celularë! Krijo tënden tani!

Pse të zgjedhni ENOR Technologies
për Faqen e Internetit për Celularë

1

Profesionistë të Aftë

Dizajnuesit tanë me ekspertizë të dëshmuar janë të aftë në zhvillimin e ndërfaqeve në internet krijuese dhe bindëse që rrisin performancën e faqes dhe përvojën e përdoruesit mbi pajisjet e të gjitha madhësive.

2

Zgjidhje Profesionale 360°

Ne dizenjojmë, zhvillojmë, testojmë, vendosim dhe integrojmë zgjidhje mobiliteti të nivelit të lartë, të cilat përhapen në mënyrë të përsosur në dimensione të ndryshme të ekranit.

3

Kënaqësi e Garantuar e Klientit

Kontrolli i lartë i cilësisë, aksesit të shkëlqyeshëm dhe mbështetja teknike, çmimi i duhur dhe përfundimi i projektit në kohë janë pesë mënyra me të cilat ne ofrojmë nivelin më të lartë të kënaqësisë së klientit.

4

Suport Teknik pas Vendosjes Online

Në ENOR, ju merrni një mbështetje teknike të shkëlqyeshme e të vazhdueshme pas vendosjes së Faqes së Internetit online. Ne mbajmë një sistem të gjerë mbështetjeje për përcjelljen në kohë reale, rregullimin e gabimeve, rikuperimin e të dhënave dhe përditësimet e nevojshme etj.

5

24/7 Mbështetje Teknike

Këtu, ju merrni mbështetje teknike të shpejtë 24/7 përmes Telefonit / Email / Mesazheve të çastit / Skype / chat live, etj. Për të përmirësuar performancën e Faqes së Internetit tuaj për celularë dhe kërkesa të tjera.

6

Opsione fleksibël të punësimit

Ju mund të punësoni dizajnerët tanë, me kohë të plotë, me kohë të pjesshme ose në orë, në varësi të nevojës së projektit tuaj. Gjithashtu, ju nuk do të paguani ndonjë tarifë konfigurimi ose ndonjë tarifë tjetër të fshehur.

Mbështetje Teknike 24/7 dhe Kënaqësi e Garantuar për Klientin

Gati për hapin e radhës ?

Faqe Interneti Responsive
të Zhvilluara nga Ne!

Nuk janë të listuara ende!

Ndarja e Përshtypjeve të Klientëve tanë

Nuk janë të listuara ende!

Bëje gati Faqen tuaj të Internetit për Celularë!

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të rrisim së bashku biznesin tuaj
nepërmjet një Faqe Interneti Profesionale për Celularë.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)