100% SHËRBIME TË BESUESHME PËR MENAXHIMIN E FAQEVE TË INTERNETIT

I përshtatur sipas kërkesave tuaja specifike

Kontrata mujore ose vjetore
Ekipi i bazuar në Tiranë, Shqipëri
Ndihmë dhe këshillë me anë të email dhe telefonit
Zgjidhja e problemeve
Dizajni
Programimi
Website Hosting & Monitorimi
Përditësimi dhe Sigurimi i Sistemeve të Menaxhimit
Backup Automatike
Përditësime të Përgjithshme
Krijimi i përmbajtjeve të informacionit
SEO
Artikuj Marketingu etj.

Thjesht plotësoni formularin në këtë faqe dhe ne do t’ju kontaktojmë për t’i diskutuar kërkesat tuaja. Pasi ta kuptojmë atë që ju nevojitet, ne do t’ju ofrojmë një ofertë. Shërbimet tona ofrohen në një kontratë mujore ose vjetore dhe mund ta anuloni në çdo kohë.

Rehatia juaj në lidhje me Faqen e Internetit është e Garantuar!

Ne do t’ju japim rehatinë e mendjes për t’u përqëndruar në drejtimin e biznesit tuaj duke e ditur faqen tuaj në duart e sigurta.

Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.

Shënim: Ne kemi nevojë për informacionin e kontaktit që na siguron për t’ju dhënë informacionin që keni kërkuar për shërbimet tona. Ju mund të ndaloni marrjen e komunikimit nga ne në çdo kohë. Për informacion mbi mënyrën e çabonimit, si dhe praktikat tona të privatësisë dhe angazhimin për të mbrojtur privatësinë tuaj, shikoni Politikën tonë të privatësisë.

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka asnjë artikull për momentin

Lexo Me Shume

Tregoji një miku për ne :

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)