Krijim Aplikacione Mobile për iOS & Android

Me përdoruesit e smartfonëve në Shqipëri dhe vendet e tjera, që shpenzojnë më shumë se 4 orë kohë në aplikacionet mobile, është e domosdoshme që bizneset të synojnë audiencën e tyre në këtë platformë me performancë të lartë.

Përdorimi i aplikacioneve celulare është rritur me hapa të mëdhenj dhe ka një aplikacion të shpejtë për tu përgjigjur, miqësor, intuitiv dhe i angazhuar për t’i mundësuar bizneseve një medium për të arritur në këtë pjesë të madhe të klientëve potencialë. ENOR Group Shpk, një kompani lider dhe e besuar në zhvillimin e aplikacioneve për celularë , i ka ofruar bizneseve ne te gjitha nivelet nje aplikacion te mbushur me fuqi qe i mundeson atyre te shenjestrojne audience ne levizje dhe kete e bejne ne nje menyre shume te efektshme.

Pse ju duhet patjeter aplikacioni për celulare

Fuqizoni botën dixhitale me një aplikacion të ri celular për biznesin tuaj! Merrni një përfomancë të lartë, me opsione të pasura, i aksesueshëm në disa platforma dhe në disa pajisje si celular, tablet, smart-tv etj, dhe arrini tregun tuaj të synuar online dhe offline, me një kohë përgjigjeje shumë të shpejtë dhe përvojë të lartë të përdoruesit.

Në vitet e fundit, Aplikacionet Mobile kanë thjeshtuar jetën tonë në një nivel të pa menduar. Zhvilluesit e aplikacioneve të lëvizshme të celularëve kuptojnë peizazhin celular në zhvillim të shpejtë dhe specializohen në dizajnimin dhe zhvillimin pa ndryshim të të gjitha llojeve të Aplikacioneve Mobile. Nëse doni të riformuloni strategjinë tuaj të marketingut celular me një ide inovative të aplikacionit, na tregoni, dhe ne do ta kthejmë atë në realitet. Aplikacionet origjinale, aplikacionet në ueb ose aplikacionet celulare hibride, cilido që është kërkesa jote, ekipi ynë i zhvillimit të aplikacioneve celulare ka zgjidhjen e duhur për ju.

Ne Zhvillojmë Aplikacione Mobile Për Të Gjitha Sistemet Operative!

Zhvillim
Aplikacioni për
iOS

01

Sa i përket Apple – 100 miliardë aplikacione u shkarkuan nga dyqani i saj i aplikacioneve nga Korriku 2008 deri në Qershor 2015 – një arsye e fortë pse edhe ju duhet të keni një aplikacion për iPhone për biznesin tuaj. Me çdo dalje të një pajisjeje të re të Apple që godet raftet e tregut, baza e saj e konsumatorit zgjerohet, prandaj ndërmarrjet synojnë aplikacionet e iPhone për të rritur vetëdijen dhe arritjen e markës.

Zhvillim
Aplikacioni Për
Android

02

Meqë shumica e telefonave celularë po konkurrojnë në softuerin operativ Android, ju me siguri nuk mund ta humbisni atë duke zhvilluar një Aplikacion Mobile për biznesin tuaj. Aktualisht, ka mbi një milion aplikacione që janë zhvilluar për këtë Sistem Operativ me më shumë se 25 milionë shkarkime breda një kohe më të shkurtër se iOS.

 

Diskutoni projektin tuaj me ekipin e ENOR Technologies Shpk. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Teknologjitë dhe Sistemet më të Avancuara për Krijimin e Aplikacionit tuaj!

null

Webview / Zhvillimi i Aplikacionit nepërmjet jQuery Mobile

jQuery Mobile, një sistem i ndërfaqes së përdoruesit të bazuar në HTML5, zhvillon aplikacione responsive për të gjitha llojet e platformave, dhe të gjitha llojet e pajisjeve. Ngarkuar me tema, lejon një përshtatje të lehtë të aplikacionit tënd. Me një Aplikacion Mobile të hartuar dhe zhvilluar në jQuery Mobile, mund të arrini lehtësisht audiencën tuaj të synuar në smartphone dhe pajisje të tjera.

null

PhoneGap/Zhvillimi i Aplikacionit nepërmjet Apache Cordova

Apache Cordova i lejon programuesit të zhvillojnë aplikacione hibride celulare të klasit botëror me fuqinë e kombinuar të JavaScript, HTML5 dhe CSS3. Është një framework open source për zhvillimin e aplikacioneve mobile i themeluar nga një kompani e quajtur Nitobi që mundëson përfshirjen e HTML5, CSS3 dhe Javascript sipas kërkesës së platformës të sistemit së pajisjes.

null

Zhvillimi i Aplikacioneve
Native

Tipari më i rëndësishëm për Aplikacione Mobile Native është funksionaliteti dhe performanca e tyre e pashembullt. Zhvillimi i Aplikacionit Nativ bëhet duke përdorur gjuhën amtare të platformës, për shembull, Java për Android dhe Objective-C në iOS. Aplikacionet janë përpiluar në kodin binar dhe kështu siguron performancën më të mirë të klasit që mund të merrni nga celulari.

Projektim dhe Zhvillim
Aplikacione Mobile për të gjitha Industritë!

null
eCommerce
null
B2B & Business
null
Portale
null
Mjekësi
null
Shëndeti & Fitnesi
null
Punë & Rekrutim
null
Menaxhim Biznesi
null
Muzikë & Argëtim
null
Edukim
null
Udhëtimi
null
Sipas Porosisë

Procesi i zhvillimit të Aplikacionit për Celular

Kreativitetin, përkushtimin dhe ekspertizën i mbledhim të gjitha së bashku për të zhvilluar një Aplikacion Mobile që përmbush të gjitha nevojat ekskluzive të markës suaj. Nga marrja e një ideje të papërpunuar për t’i dhënë asaj një formë të një aplikacioni mobile të mbushur me energji, ne i ndihmojmë klientët tanë në çdo hap që t’i japim atyre më të mirën!

Gather Ideas And Strategize

We listen to your ideas and form a strategy to build a mobile app that helps you step ahead of your competitors.

Aplikacione Mobile të Zhvilluara nga Ne!

Nuk ka për momentin!

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

12 MUAJ

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

7+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni projektin tuaj me ekipin e ENOR Technologies Shpk. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Ne Krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Shpk krijon Aplikacione për Mobile unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një aplikacione mobile profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Shpk

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 7 vjeçare me ndërtimin e Aplikacione Mobile

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

No results found

Tregoji një miku për ne :

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)