Faqe Interneti për Hotele dhe Resorte

Fuqizo praninë dhe Përmirëso imazhin në Internet të Hotelit ose Resortit tuaj
me një Faqe Interneti Profesionale

ENOR Technologies Ltd. prej vitit 2012 ka qenë i përfshirë në projektimin dhe promovimin e Faqeve të Internetit për Hotele dhe Resorte, vendpushime dhe akomodime në Shqipëri, Kosovë dhe në mbarë botën. Ne kemi krijuar qindra dizajne mbresëlënëse dhe krijuese të faqeve në internet që na kanë bërë një partner të preferuar të marketingut për zinxhirë të shumtë hotelesh kryesorë. Ne kemi punuar me një larmi biznesesh, hotelesh, vendpushimesh dhe të tjera.

Duke qenë kompania lider për krijimin e Faqeve të Internetit në Shqipëri dhe Kosovë, ne e kuptojmë se sektori i mikpritjes kërkon dhe pret shumë nga faqja e tyre e internetit. Ata të gjithë ëndërrojnë të krijojnë përshtypje të madhe te klienti i tyre i cili i ndihmon ata të shesin më shumë dhoma dhe të renditen më mirë sesa konkurrentët e tyre në motorët e kërkimit.

Në ENOR Technologies, ekipi ynë e kupton që faqja juaj e internetit është çelësi i biznesit. Zgjidhjet tona për zhvillimin e faqeve në internet me 360 ​​gradë janë bërë posaçërisht për t’iu përgjigjur nevojave të turizmit, udhëtimit dhe shërbimeve të mikpritjes. Me qëllim ndërtimin e pranisë së fuqishme në internet për biznesin tuaj, ne gjithashtu përqendrohemi në rritjen e shitjeve në internet.

Karakteristikat & Përfitimet nga
Faqe Interneti për Hotele dhe Resorte

Ekipi i Faqeve të Internetit në ENOR Technologies kupton faktorët e hollësishëm të industrisë së hoteleve. resorteve dhe mikpritjes që mund të rrisin ose të thyejnë imazhin tuaj të markës. Ne besojmë fuqimisht se duke qenë në industrinë e mikpritjes, faqja e internetit të Hotelit tuaj duhet së pari të pasqyrojë ambientin mikpritës që do t’u ofroni klientëve dhe sa më shumë informacione të qarta dhe të pastra. Ne bëjmë shërbimin më të mirë për ndërtimin e faqeve të iinternetit për Hotele & Resorte që me të vërtetë reflekton se kush je dhe çfarë po ofron.

01

Renditja më e mirë për një Hotel më të mirë

Ashtu si çdo biznes tjetër, një Faqe Interneti Hoteli dhe Resorti me renditje të lartë në rezultatet e kërkimit në Google mund të katapultojë shitjet tuaja. Optimizimi i Motoreve te Kerkimit do tju sjellin sukses dhe do të lejojnë që faqja juaj e hotelit të arrijë synimin para një lufte për vendin e rënditjes në kërkime.

02

I Vetmi Marketing 24/7 për Hotelin / Resortin tuaj

Faqja e Internetit për Hotele dhe Resorte është i vetmi Marketing 24/7 për Hotelin ose Resortin tuaj. Gjithashtu, Faqja e Internetit ka Kosto më të ulëta dhe Efektshmeri më të larte se çdo lloj forme tjetër Marketingu. Investo në mënyrë të Zgjuar dhe ul kostot e shpenzimeve të panevojshme!

03

Zgjidhje Profesionale dhe të Personalizuara

Dekori, ngjyrat, kuzhinat dhe ambienti janë të ndryshme në çdo Hotel ose Resort dhe për këtë arsye ne e projektojmë ndërtimin e faqes suaj të internetit në mënyrë që të pasqyrojë me të vërtetë se kush jeni dhe çfarë ofroni. Ne nuk përdorim template apo modele të gatshme nga interneti!

04

Sistem Rezervimi Online

Të gjitha Faqet e Internetit për Hotele dhe Resorte të realizuara nga ne, kanë te inkorporuar në Faqe Interneti një Sistem Rezervimi Direkt për Klientët tuaj. Kështu arrihet një rezervim me i shpejtë dhe i sigurtë por gjithashtu me këtë zgjidhje, ju arrini të ulni kostot tuaja për përqindjet ndaj të tretëve.

05

i Aksesueshëm nga të gjitha Pajisjet

Bashkë me shumë opsione të tjera që ofrohen në Faqen tuaj të Internetit për Hotelin ose Resortin tuaj, është edhe opsioni Responsive! Faqja e Internetit do të aksesohet shumë shpejt dhe lehtësisht pa prishur asnjë element apo dizajn nga çdo pajisje si Mobile, Tablet, Laptop, SmartTV etj.

Dërgoni Informacionin e Hotelit ose Resortit tuaj për të marrë një ofertë

Faqe Interneti për Hotele dhe Resorte 

Ne ofrojmë të gjitha tiparet ekzistuese dhe funksionalitetet e Faqeve të Internetit per Hotele dhe Resorte. Të listuara më poshtë janë disa nga karakteristikat e spikatura që ne ofrojmë gjatë zhvillimit të faqes së internetit të hoteleve:

Zgjidh ENOR Technologies për ndërtimin e
Faqes së Internetit për Hotele dhe Resorte – Ja Pse?

#01
Mbi 8 vjet Eksperiencë në Projektimin e Faqeve të Internetit për Hotele dhe Resorte

#02

Mirembajtje dhe Asistencë Teknike 24 orë në 7 ditë të javës, për 24 Muaj FALAS

#03

Faqe Interneti Profesionale All-Inclusive me Çmimet më konkuruese në treg!

#04

Teknologjitë më të fundit, Optimizim Profesional në SEO, 100% Faqe Interneti e përshtatur me të gjitha pajisjet
Opsione të tjera kryesore të projektimit të Faqeve të Internetit të personalizuar të Hoteleve dhe Resorteve
 • Dizajnim Responsive i faqes së internet për hotelin
 • Dizajni UX
 • Shfaqet afër vendeve të famshme
 • Sistem Rezervimi, Cmimi Dhomave, Disponueshmëria e dhomës etj.
 • Paketat speciale dhe opsionet e prenotimit, Opsionet e Zbritjes
 • Duhet të ketë një mundësi Vleresimi nga klientet
 • Dizajni i Faqes se Internetit te jete miqësore me motoret e kërkimit
 • Lundrimi i thjeshtë
 • Rezervimi Online duhet të jetë i disponueshëm dhe i sigurtë
 • Vendndodhja e hotelit në Google Map etj.
Ne ofrojmë Faqe Interneti për të gjitha industritë e Hotelit
 • Faqe Interneti për Hotele
 • Faqe Interneti për Resorte
 • Faqe Interneti për Restorante
 • Faqe Interneti për Butiqe
 • Faqe Interneti për Agjensi Udhëtimi
 • Faqe Interneti për Portale Udhëtimi
 • Faqe Interneti për Operatorët e Udhëtimit dhe Tureve
 • Faqe Interneti për Vlerësuesit e Hoteleve
 • Faqe Interneti për Portale Ajrore
 • Faqe Interneti për Promovuesit e Paketave të Pushimeve
 • Faqe Interneti për Organizatat e Projektimit të Faqeve të Internetit të Hoteleve të Jashtme
 • Faqe Interneti për Ofruesit e Shërbimit të Mikpritjes

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Hoteli ose Resorti
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)