Faqe Interneti për Shkolla & Institute

Rrisni praninë dhe Përmirësoni imazhin në internet të Shkollës ose Institutit tuaj nepërmjet
një Faqe Interneti Profesionale

Me gjeneratat e reja që po dalin gjithmonë e më shumë të mirinformuara mbi internetin, shkollat dhe institutet që përpiqen t’i joshin ata kanë nevojë për një prani të fortë dhe ndikim në internet. Faqja e Internetit e shkollës ose e institutit flet shumë për standardet e shkollimit, programet e mësimit, degët etj. Dhe studentët e sotëm krijojnë një perceptim për këtë vetëm duke shfletuar Faqen tuaj të Internetit. Ne jemi ekspertë në krijimin e Faqeve të Internetit profesionale, interaktive dhe miqësore ndaj përdoruesve të pajisjeve kompjuterike ashtu edhe për pajisjet mobile. Është e rëndësishme kur një student i ardhshëm kërkon në Google për Shkolla ose Institute dhe në rezultatet e kërkimit shfaqet faqja juaj dhe studenti për tu intriguar jo vetëm nga pamja dhe ndjenja, por nga përmbajtja dhe dizajni në tërësi. Shumë kompani të tjera përdorin template ose modele të gatshëm dhe i instalojnë ato për shkollat ose institutet e tjera por nuk janë aspak profesioanle! Ne kemi grumbulluar ekipin tonë të ekspertëve për të përmbushur nevojat e marketingut të shkollës tuaj duke mbuluar të gjitha bazat. Në ENOR Technologies Ltd., ju ndihmojmë të ndërtoni një Faqe Interneti që lë një përshtypje të qëndrueshme të shkollës apo institutit tuaj mbi nxënësit, studentët ose prindërit që e shfletojnë atë. Me elemente të shumta të web dizajnit, teknika, trende të reja dhe teknologjinë më të fundit, ne mund të krijojmë një Faqe Interneti profesionale, të qartë dhe gjithëpërfshirëse për shkollën, kolegjin apo institutin tuaj.

Karakteristikat & Përfitimet nga
Faqe Interneti për Shkolla dhe Institute

Zgjedhja e një institucioni arsimor është një vendim thelbësor për çdo individ, qoftë në nivelin fillor apo për diplomim. Pothuajse të gjithë në botën urbane mbështeten në internet për marrjen e këtij vendimi, kështu që faqja juaj e internetit duhet të ketë disa elementë të fuqishëm për t’ju çuar përpara nga konkurrentët dhe për ta pozicionuar kompaninë tuaj si një markë e besueshme dhe profesionale.

01

Optimizim i Motorrëve të Kërkimit

Ekipi ynë i ekspertëve përdor në mënyrë efektive të gjitha strategjitë e SEO në mënyrë që të përmirësojë shikueshmërinë tuaj në rezultatet e motorit të kërkimit.

02

Shume i Lehtë për tu menaxhuar

Faqet tona të Internetit të shkollave dhe instituteve janë krijuar në atë mënyrë që lejojnë administratorë të shumtë të menaxhojnë me lehtësi Faqen e Internetit, të dërgojnë shënime, të postojnë detyrat e shtëpisë dhe shumë më tepër.

03

Plotësisht informues

Meqenëse çdo institut është unik në mënyrën e vet, ne nxjerrim në pah me zgjuarësi çdo pikë që e diferencon institutin tuaj nga konkurenti juaj, siç janë kurset e ofruara, dallimet e arritjeve, detajet e larta të fakulteteve dhe të tjerët.

04

Qartësi & Pastërti

Me një ekip profesionistësh me përvojë, ne krijojmë paraqitjet e planifikuara mirë, ku të gjitha informacionet në lidhje me institutin tuaj shfaqen me qartësi dhe ndikimi shtohet me përdorimin e skemave të përshtatshme të ngjyrave, grafikëve dhe imazheve.

05

Funksionalitet i shkëlqyeshëm

Të pajisura me veçori të tilla si përputhshmëria me shumë shfletues, ngarkesa të shpejta në faqe dhe të tjerët, faqja juaj e internetit u ofron përvojë online të patëmetë për vizitorët tuaj.

Dërgoni Informacionin e Shkollës ose Institutit tuaj
                                        Në një Mënyrë tërheqëse

Pse Ne ?

Sistem Menaxhimi Profesional

Ne kemi zhvilluar një Sistem të Menaxhimit të Përmbajtjes të Përshtatur që mbështet të gjithë faqet e internetit të shkollave. CMS është miqësor me përdoruesit që lejon që përmbajtja të shfaqet në një mënyrë të lehtë dhe logjike duke i lejuar administratorit të bëjë azhurnime në baza të rregullta pa ndonjë telashe. Të gjitha informacionet e rëndësishme janë në dispozicion me vetëm disa klikime të një mouse.

I Vetmi Marketing 24/7

Përveç kësaj, Faqja e Internetit e shkollës vepron si një vitrinë e plotë për shkollën ose institutin tuaj, me përfshirjen e Galerive, Videove, Eventeve, Kalendarëve, Informacioneve etj.

Teknologji që e dërgon Shkollën tuaj në një tjetër nivel

Siç e dimë gjithashtu që shkolla moderne funksionon shumë si një model biznesi, kështu që ne të gjithë jemi për të integruar funksionalitetet dhe teknologjitë më të fundit për të ndihmuar rritjen e shkollave. Kjo, e shoqëruar me të kuptuarit tonë se si të maksimizoni potencialin e një faqe në internet, mund t’ju ofrojë disa ide të shkëlqyera se si të përfitoni më të mirën nga një Faqe Interneti.

Pafund Funksionalitete

Listë e pafundme funksionalitetesh që mund të shtojmë dhe do të dëshironim ta diskutonim më tej me ju.

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Real Estate
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)