Dizenjim Faqe Interneti
Statike

e Shpejtë për tu zhvilluar
e Lehtë pë tu naviguar
Responsive me të gjithë platformat dhe shfletuesit
Ndërfaqe miqësore me Përdoruesit
Kosto Efektive

Faqe Interneti Statike
Një mënyrë e shpejtë dhe efektive për të krijuar praninë në internet

Faqet e Internetit Statike ju fuqizojnë të prezantoni dhe promovoni markën, produktet ose shërbimet tuaja në internet në mënyrën më të thjeshtë, efektive dhe ekonomike. Janë mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për të krijuar dhe menaxhuar një prani në internet. Dizajnerët tanë kreativ të faqeve të internetit e kuptojnë kërkesën e biznesit tuaj, kombinojnë ekspertizën e tyre teknike me mendimin e tyre kreativ dhe inovator për të dalë me faqen e internetit statike më tërheqëse dhe intuitive në kohën më të shkurtër.

Opsionet e Faqeve të Internetit Statike

1

Merrni emrin e domain-it sipas zgjedhjes suaj

2

Pa kosto extra për Web Hosting

3

Llogari Email Palimit POP3 & IMAP, info@kompaniajuaj.com

4

Faqe Interneti e përshtatshme me të gjitha pajisjet dixhitale

5

Optimizim i Imazheve dhe Skripteve Pa Pagesë

6

Miqësore me Përdoruesit

7

Planifikim dhe Krijim i përmbajtjes në Faqen e Internetit

8

Promovimi në të gjithë motorët e kërkimit si Google, Bing, etj.

9

Përfshirje e veçantë e fjalëve kyçe / shkrimi i përmbajtjes

10

Të gjitha llojet e shtesave / ndryshimeve të kërkesës

Diskutoni kërkesat tuaja me Ekspertët Tanë

Ide që Tërheqin dhe Funksionojnë

Nuk janë të listuara ende!

Avantazhet e Faqeve të Internetit Statike

Opsion me kosto efektive për të ndërtuar një faqe interneti

I përshtatshëm për biznesin e vogël pasi nuk kërkon një Sistem Menaxhimi

Lehtësia e Krijimit & Hostimit

Në dispozicion me kosto të arsyeshme

Procesi i Shpejtë i Dizajnimit dhe Zhvillimit

e Lehtë për tu optimizuar

Mund të Rifreskohet Lehtë Me Pak Njohuri

Mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit

Lundrimi i thjeshtë i faqes në internet

Mirëmbajtje Teknike Falas

Nxitni shpejt prezencën tuaj në internet me një Faqe Interneti Statike Profesionale

Pse ENOR Technologies për Faqe Internetit Statike

Ndërfaqe Miqësore me Përdoruesit
Përdorueshmëria e Faqes së Internetit
Teknologjitë më të Fundit
Kënaqësia e Klientit dhe Cilësia
Identitet i Jashtëzakonshëm i Markës
Ndërfaqe Miqësore me Përdoruesit

Shërbimet e Faqes së Internetit të Personalizuar të ofruara nga kompania jonë jo vetëm që i japin një pamje krejt të re dhe shumë të përmirësuar faqes tuaj, por gjithashtu u ofrojnë klientëve lehtësi, dhe navigim të lehtë përmes faqeve të shumta në faqen e internetit.

Përdorueshmëria e Faqes së Internetit

Në ENOR, ne sigurohemi që të gjithë gritjet e ngurta që lidhen me përdorshmërinë e faqes së internetit janë kujdesur në mënyrë efektive. Ekipi ynë i dizajnit të faqeve të internetit nuk lënë asnjë copëz të paprekur në mënyrë që të sigurojë një përvojë të paharrueshme që përdoruesit pëlqejnë të kthehen sërish.

Teknologjitë më të Fundit

Zhvilluesit e projektimit të Faqeve të Internetit kanë eksperienca disa vjeçare dhe përdorin teknologjitë si Photoshop, Dreamweaver, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, Bootstrap, Less, Saas, Flash dhe teknologjitë e tjera të fundit. Duke vepruar kështu, ne ju dorëzojmë një faqe interneti të personalizuar 100% që është komfort të gjithave kërkesave të biznesit tuaj.

Kënaqësia e Klientit dhe Cilësia

Ne ofrojmë mbështetje dhe ndihmë 24/7 përmes telefonit / postës elektronike / dhe mesazheve të menjëhershme në mënyrë që të ofrojmë kënaqësinë më të madhe për klientët tanë globalë.

Identitet i Jashtëzakonshëm i Markës

Ne ju ndihmojmë në çdo hap në krijimin e një identiteti të jashtëzakonshëm të markës duke përcjellë mesazhet tuaja për vizitorët në mënyrë efektive. Ekipi ynë me përvojë krijon Faqe Interneti të Personalizuara tërheqëse vizuale që ju ndihmojnë të ndërtoni një identitet të korporatës që plotëson objektivat e biznesit tuaj.

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka per momentin

Tregoji një miku për ne :

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Responsive
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

ENOR Technologies Ltd. krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
ENOR Technologies Ltd

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Le të krijojmë një identitet online për biznesin tuaj nepërmjet Faqes së Internetit Statike

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)