Hap pas Hapi me ju!

Një udhëzues i plotë

Proçesi i Zhvillimit të Bashkëpunimit dhe Faqes së Internetit

01

Pyetësori &
Konsultimi

Të njohim nevojat dhe kërkesat tuaja është objektivi ynë kryesor. Prandaj, si përparimi ynë i parë, ne krijojmë një listë pyetjesh për t’ju njohur më mirë dhe për të kuptuar kërkesat tuaja. Kjo u jep ekspertëve tanë një mundësi për të pikturuar një vizion në mendjet e tyre dhe të formulojnë një plan ekzekutimi për të projektuar më së miri Faqen Tuaj të Internetit.

02

Mockup
& Dizajni

Pyetësori dhe raundet fillestare të diskutimit na japin një ide në lidhje me kërkesat tuaja dhe nevojat e projektit. Në këtë fazë, puna për prezantimin e modelit të faqes së internetit është kryer. Kjo fazë jep mundësinë për një numër rishikimesh, ndryshimesh dhe aprovimesh për të arritur një kuptim përfundimtar rreth dizajnit të përgatitur nga ne.

03

Aprovimi i Projektit &
Dizajnit

Sapo të na dërgoni një konfirmim për modelet e paraqitura nga ne, ne do t’ju kërkojmë që të jepni konfirmimin përmes emailit dhe më pas vazhdojmë në fazën e zhvillimit të Faqes së Internetit.

04

Zhvillimi i
Faqes së Internetit

Kjo fazë e përpunimit përfshin:
Konvertimi i projektit të miratuar në HTML5 ose xHTML siç është rënë dakord
Optimizimi i Dizajnit
Krijimi i grafikëve të personalizuara
Dizajnimi i ndërfaqes së faqeve të tjera
Sistemi komercial i eCommerce sa herë që kërkohet Integrimi në CMS
Zhvillimi i kodeve / logjikës sipas specifikave të projektit
Për t’ju mbajtur të azhurnuar gjatë gjithë procesit të zhvillimit dhe për të korrigjuar çdo gjë që nuk e aprovoni, ne do të vazhdojmë të ngarkojmë punën në progres në një URL specifike në serverët tanë lokalë.

05

Testimi i
Projektit

Pas përfundimit të procesit të projektimit dhe zhvillimit, ne ngarkojmë faqen e internetit të ndërtuar në serverët tanë për testim. Do të keni aksesin e hyrjes si dhe të shikoni dhe provoni të gjitha segmentet. Ne do të presim komentet tuaja, bazuar në të cilat do të bëhen rregullimet e kërkuara apo shtesa të tjera.

06

Përfundimi i
Projektit

Skedarët dhe folder-at tuaj do t’ju dorëzohen sipas formatit të dorëzimit që ju zgjidhni. Ne gjithashtu do të dërgojmë një formë dëshmie për të njohur përvojën tuaj me ne. Si një kompani lider për krijimin e faqeve të internetit, reagimet tuaja janë të vlefshme për ne. Në fakt, nuk ka asgjë që na pëlqen më shumë!

07

Afati
Kohor

ENOR beson në kohën e duhur dhe është një nga parimet tona themelore. Angazhimi ynë për t’iu përmbajtur kohës së përfundimit është i paqartë. Para se të futemi në fillimet kryesore të projektit, ne ndërmarrim një planifikim dhe analizë të detajuar dhe të plotë të dokumentacionit. Kjo siguron që puna e kryer të jetë me cilësi premium dhe e shkallëzuar në të ardhmen.

08

Politika e
Pagesave

Ne marrim minimumi 50% të çmimit total sipas kontratës si depozitë para fillimit të punës ose 100% nëse ju dëshironi!

Ne pranojmë pagesa nepërmjet Paypal® për pagesa të vogla nën 700 Euro dhe për pagesa kolosale pranojmë Transferta Bankare dhe Western Union.

Gjithashtu lëshohet edhe Faturë Tatimore për çdo pagesë nga ana juaj. Pagesa përfundimtare bëhet menjëherë pas përfundimit të projektit dhe përpara se t’ju dorëzohet puna e përfunduar.

09

Garancia
Jonë

Ne japim siguri të plotë për punën dhe cilësinë tonë të projektimit. Sidoqoftë, nëse dëshironi të ndërprisni shërbimet tona pas rishikimit të drafteve fillestare, sigurohuni që ne do të rimbursojmë depozitat tuaja pasi të keni bërë një zbritje prej 100 Euro për secilin draft të paraqitur për ju (Ky është një zbritje e drejtë për hartimin e drafteve). Nëse vendosni të vazhdoni të punoni me ne, ne ju ofrojmë rishikime sipas paketës së blerë. Ju sigurojmë se do t’ju ofrojmë 24 muaj mbështetje teknike për eleminimin e problemeve / gabimeve të gjetura në Faqen e Internetit ose Programet.

Pse ENOR Technologies ?

Ne u mundësojmë personave individë dhe bizneseve të vogla e të mëdhaja zgjidhje profesionale për planifikimin, dizajnimin dhe zhvillimin e imazhit të biznesit të tyre në internet. Duke pasur afro një dekadë eksperiencë në ofrimin e Faqeve të Internetit, Programeve Kompjuterike dhe Marketingut Dixhital, ne shkëlqyeshëm ndihmojmë klientët tanë të arrijnë më shumë.

Ne SherbejmëMe Buzëqeshje

Transparencëe Plotë

Proçesi Detajuar

24 MUAJFALASSUPORT

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)