Teknologjia, Kreativiteti dhe Biznesi janë të ndërthuara së bashku nga ekipi ynë për të bërë një prezantim sa më profesional, dinjitoz, efektiv dhe të dobishëm për aktivitetin ose kompaninë tuaj.

Shërbime për Krijimin e Faqeve të Internetit,
për të gjithë, për çdo buxhet!

Faqe Interneti e Personalizuar

Ekspertiza jonë plotëson kërkesat tuaja! Ne i formojmë mendimet tuaja me punën tonë duke projektuar një faqe interneti profesionale me karakteristika dhe funksionalitetin e zgjedhjes suaj.

Meso më Shumë

Faqe Interneti e Personalizuar

Faqe Interneti Responsive

Pështatja për celular është e domosdoshme! Përgatitni biznesin tuaj për të ardhmen, me faqen tonë Responsive që përshtatet në mënyrë të përsosur në dimensionet e të gjitha ekraneve përfshirë desktopin, Smartphone dhe tabletët.

Meso më Shumë

Faqe Interneti Responsive

Faqe Interneti eCommerce

E ndërtuar me shkëlqim, e krijuar për shndërrime! Ne projektojmë dyqane të së ardhmes të tregtisë elektronike që thjeshtojnë menaxhimin e dyqaneve dhe forcojnë shitjet nepërmjet fuqisë së teknologjisë.

Meso më Shumë

Faqe Interneti eCommerce

Ne jemi me ty në çdo hap!

Ne analizojmë kërkesat tuaja, konkurrencën, industrinë, tregun, audiencën dhe më shumë, për t’ju ofruar zgjidhjen e duhur dhe profesionale. Për më tepër, ne ndajmë njohuritë tona për t’ju mundësuar të merrni një vendim të informuar dhe të konsideroni aspekte të ndryshme operacionale në mënyrë që zgjidhja përfundimtare të mundësojë një eksperiencë të personalizuar dhe të sukseshme.

Pas një diskutimi të gjerë në lidhje me kërkesat e biznesit tuaj, ne ngrijmë dhe dokumentojmë kërkesat. Nëse metodologjia e preferuar e zgjedhur është e shkathët, kërkesat janë të ngrira për një sprint. Pasi të krijohet një plan veprimi, ne ndajmë burime për të ofruar zgjidhjen e kërkuar.

Tjetra, ne përgatisim dhe ndajmë mockupe të projektimit. Gjatë kësaj faze, konsiderohet edhe audienca e synuar dhe përvoja e përdoruesit. Me miratimin tuaj, projektuesit tanë me përvojë prezantojnë PSD-të dhe faqen e internetit në HTML fillimisht. Ne zhvillojmë zgjidhje që janë të dizajnuara me një përzierje të zgjuarsisë dhe përmbushin udhëzimet tona të cilësisë.

Sapo dizajni të miratohet, ne hyjmë në fazën e zhvillimit. Për të ofruar transparencë të plotë, ne mbajmë komunikim të qëndrueshëm e të rregullt me klientët dhe i njoftojmë herë pas here për progresin. Për të shmangur çdo problem komunikimi, ne caktojmë një pikë të vetme kontakti për të gjitha komunikimet.

Ne strategjitë artizanale me një përqasje të fokusuar tek klienti për të arritur objektivat e marketingut si prani e përmirësuar në internet dhe një numër në rritje i çifteve të gjeneruara që kanë një probabilitet më të lartë konvertimi. Me konsultime të drejta, ne mundësojmë rritjen tuaj të përvojës në biznes online dhe fitojmë avantazh konkurrues.

Analizimi

Ne analizojmë kërkesat tuaja, konkurrencën, industrinë, tregun, audiencën dhe më shumë, për t’ju ofruar zgjidhjen e duhur dhe profesionale. Për më tepër, ne ndajmë njohuritë tona për t’ju mundësuar të merrni një vendim të informuar dhe të konsideroni aspekte të ndryshme operacionale në mënyrë që zgjidhja përfundimtare të mundësojë një eksperiencë të personalizuar dhe të sukseshme.

Planifikimi

Pas një diskutimi të gjerë në lidhje me kërkesat e biznesit tuaj, ne ngrijmë dhe dokumentojmë kërkesat. Nëse metodologjia e preferuar e zgjedhur është e shkathët, kërkesat janë të ngrira për një sprint. Pasi të krijohet një plan veprimi, ne ndajmë burime për të ofruar zgjidhjen e kërkuar.

Ndërtimi

Tjetra, ne përgatisim dhe ndajmë mockupe të projektimit. Gjatë kësaj faze, konsiderohet edhe audienca e synuar dhe përvoja e përdoruesit. Me miratimin tuaj, projektuesit tanë me përvojë prezantojnë PSD-të dhe faqen e internetit në HTML fillimisht. Ne zhvillojmë zgjidhje që janë të dizajnuara me një përzierje të zgjuarsisë dhe përmbushin udhëzimet tona të cilësisë.

Zhvillimi

Sapo dizajni të miratohet, ne hyjmë në fazën e zhvillimit. Për të ofruar transparencë të plotë, ne mbajmë komunikim të qëndrueshëm e të rregullt me klientët dhe i njoftojmë herë pas here për progresin. Për të shmangur çdo problem komunikimi, ne caktojmë një pikë të vetme kontakti për të gjitha komunikimet.

Rritje

Ne strategjitë artizanale me një përqasje të fokusuar tek klienti për të arritur objektivat e marketingut si prani e përmirësuar në internet dhe një numër në rritje i çifteve të gjeneruara që kanë një probabilitet më të lartë konvertimi. Me konsultime të drejta, ne mundësojmë rritjen tuaj të përvojës në biznes online dhe fitojmë avantazh konkurrues.

Ne i shërbejmë të gjitha Industrive

null
eCommerce
null
B2B & Business
null
Portale
null
Shëndeti & Fitnesi
null
Punë & Rekrutim
null
Menaxhim Biznesi
null
Muzikë & Argëtim
null
Udhëtimi
null
Sipas Porosisë

Çfarë thonë Klientët për ne?

Se Shpejti

Të Besuar që nga 2012

Ne po japim përsosmëri me zgjidhje të fokusuara në klientë që nga viti 2012. Ekipi ynë punon me entuziazëm dhe kënaqet në zgjidhjen e problemeve komplekse që vijnë me çdo projekt të ri. Me qasje konstante të të mësuarit dhe qëllimit, ne shkëlqejmë në dhënien e zgjidhjeve me ndikim për biznesin tuaj online.

SKUADëR PREJ10+PrOFESIONISTëSH

1000+PROJEKTE Të DORëZUARA

MBI2600+FAQE INTERNETI TË HOSTUARA

12 MUAJFALASSUPORT

Artikuj nga Ekspertë Dixhitale

No results found

Rrjeti Ynë

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)