Bashkohu me ne! Apliko për punë

ENOR Technologies SH.P.K është gjithmonë në kërkim për njerëz të kualifikuar, dinamikë dhe që punojnë me pasion. Nëse je i tillë, atëherë plotëso formularin e mëposhtëm dhe do të kontaktoheni nga ne shumë shpejt.

  Informacion mbi Aplikantin

  Duke qenë se shoqëria ENOR Technologies sh.p.k ofron shërbime të cilat mund të realizohen duke punuar nga shtëpia, dëshironi të punoni nga shtëpia për kompaninë?

  PoJoDeshiroj te punoj ne zyre

  Arsimimi  Punësime të Mëparshme / Aktuale


  Ngarko CV-në tuaj (vetëm .pdf)

  Nëpërmjet aplikimit tim, deklaroj vërtetësinë e informacionit të dhënë prej meje dhe autorizoj ENOR Technologies sh.p.k të përpunojë të dhënat e mia personale vetëm për përdorim të brendshëm në përputhje me Ligjin nr.9887, datë 10.03.2008 për "Mbrojtjen e të dhënave personale", i ndryshuar dhe politikave të privatësisë të ENOR Technologies, sikurse detajohet në linkun https://enor.al/politika-e-privatesise.

  Menu
  Hap chatin
  1
  Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)