Pozicion Vakant : Full Stack Developer / Web Developer

Kompania ENOR Technologies shpk, e specializuar ne zhvillimin e Software, Website, Mobile App, Web Hosting dhe IT, ne kuader te zgjerimit te saj, kerkon te punesoje Full Stack Developer / Web Developer te cilet kane mbaruar studimet e larta ne fushen e Teknologjise se Informacionit dhe Software-ve.

Aplikanti duhet :

 1. Te jete mbi 23 Vjec.
 2. Te jete i/e komunikueshem.
 3. Te kete aftesi ne te folur dhe ne te shkruar.
 4. Te jete energjik/e dhe i gatshem gjithmone per te punuar.
 5. Te kete interese ne teknologji dhe deshire per te mesuar teknologji te reja.
 6. Te jete bashkepunues me koleget dhe klientet.
 7. Te mos jete neglizhent.
 8. Te jete serioz ne pune dhe i pergjegjshem.
 9. Te jete ideues dhe bashkepunues ne ekip.
 10. Te jete kreativ dhe ta kete pasion punen qe ben.

 

Njohuri Teknike:

 1. Njohes e kompetenca teknike si software, hardware, rrjetet, internet, web hosting etj.,
 2. Njohes shumë i mirë i Backend Frameworks si Laravel, Symfony etj.
 3. Njohes shumë i mirë i Frontend Frameworks si Angular, React, Vue etj.
 4. Njohes shumë i mirë i HTML5, CSS3, PHP, Javascript etj.
 5. Njohes shume i mirë i teknologjive database si MySQL, MSSQL Server, PostgreSQL.
 6. Njohes shumë i mirë i CMS-ve si WordPress dhe Drupal (Drupal perben avantazh).
 7. Njohes shume i mire i integrimeve API dhe Websocket.
 8. Te jete kreativ dhe te ofroje zgjidhje te shpejta e inteligjente.


Detyrat:

 1. Kodimi;
 2. Te dije e te kuptoje llogjikisht se si funksionojne kodet e perdorura dhe ku duhet te nderhyje per te bere modifikime sipas kerkesave te klientit;
 3. Te ideoje, projektoje, zhvilloje dhe testoje aplikacionet e zhvilluara sipas kerkesave;
 4. Te zgjidhe gabimet;
 5. Menaxhimi i sistemit te bazes se te dhenave;
 6. Te mirembaje kodin dhe ta zhvilloje me teper;
 7. Te drejtoje punen dhe ta mbaroje ate sipas afateve te percaktuara;
 8. Te dokumentoje kodin;

 

Kualifikimet:

 • Diplome ne shkenca kompjuterike ose ekperience pune e meparshme ne programim

 

Avantazhe :

1. Projektim dhe Zhvillim i Mobile APP (Native, Hybrid, Web Based etj)
2. Projektim dhe Zhvillim i Website-ve dhe Software-ve.

Puna do te realizohet ne kohe Full Time. Kompania ofron mundesine per tu zhvilluar dhe rritur ne karriere.

Te gjithe personat e interesuar, te plotesojne formularin tek : https://www.enor.al/kontakt/aplikim-per-pune/ si edhe te bashkengjisin CV-ne e tyre ne Formular.

Cdo person do te lajmerohet me email nese do te perzgjidhet per te qene pjese e ekipit te ENOR.

Aplikimet pranohen deri ne date 12.09.2022

Nese je i gatshem te rritesh profesionalisht, e dashuron kete pune dhe deshiron te zhvillosh karrieren, atehere po te presim.

Viele Studenten brauchen Unterstützung von einemghostwriter berlin Fachmann. Egal, ob es sich um eine Dissertation oder einen semesterlangen Aufsatz handelt, die Aufgabe, hochwertige Arbeiten zu liefern, kann schwer zu erfüllen sein.

Um mit dem akademischen Werk zu verfassen, brauchen Studenten einen Ghostwriter. ghostwriter hausarbeit Der bietet eine Moglichkeit, ihre wissenschaftlichen Arbeiten fur Qualität und Leistung beauftragen.

Ziel von wissenschaftliche arbeit schreiben ist es, Ihre Forschungsergebnisse informativ,wissenschaftliche arbeit schreiben lesbar und verständlich zu vermitteln. Die Verwendung eines gut organisierten Schreibstils kann den Unterschied in Ihrer Arbeit ausmachen.

New York City independent escorts are the best in the business. Their models are well-educated, beautiful and extremely professional; they are known for their high nyc escorts energy level and insuperable positive attitude.

Dubai escorts are a great way to get laid while on holiday in dubai. There are many horny girls who areescort in dubailooking for a mutually beneficial hookup with travellers.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)