Pozicione Vakante

Pozicion Vakant: Full Stack Developer / Web Developer

Kompania ENOR Technologies shpk, e specializuar ne zhvillimin e Software, Website, Mobile App, Web Hosting dhe IT, ne kuader te zgjerimit te saj, kerkon te punesoje Full Stack Developer / Web Developer te cilet kane mbaruar studimet e larta ne fushen e Teknologjise se Informacionit dhe Software-ve.

Aplikanti duhet :

 1. Te jete mbi 23 Vjec.
 2. Te jete i/e komunikueshem.
 3. Te kete aftesi ne te folur dhe ne te shkruar.
 4. Te jete energjik/e dhe i gatshem gjithmone per te punuar.
 5. Te kete interese ne teknologji dhe deshire per te mesuar teknologji te reja.
 6. Te jete bashkepunues me koleget dhe klientet.
 7. Te mos jete neglizhent.
 8. Te jete serioz ne pune dhe i pergjegjshem.
 9. Te jete ideues dhe bashkepunues ne ekip.
 10. Te jete kreativ dhe ta kete pasion punen qe ben.

 

Njohuri Teknike:

 1. Njohes e kompetenca teknike si software, hardware, rrjetet, internet, web hosting etj.,
 2. Njohes shumë i mirë i Backend Frameworks si Laravel, Symfony etj.
 3. Njohes shumë i mirë i Frontend Frameworks si Angular, React, Vue etj.
 4. Njohes shumë i mirë i HTML5, CSS3, PHP, Javascript etj.
 5. Njohes shume i mirë i teknologjive database si MySQL, MSSQL Server, PostgreSQL.
 6. Njohes shumë i mirë i CMS-ve si WordPress dhe Drupal (Drupal perben avantazh).
 7. Njohes shume i mire i integrimeve API dhe Websocket.
 8. Te jete kreativ dhe te ofroje zgjidhje te shpejta e inteligjente.

 

Detyrat:

 1. Kodimi;
 2. Te dije e te kuptoje llogjikisht se si funksionojne kodet e perdorura dhe ku duhet te nderhyje per te bere modifikime sipas kerkesave te klientit;
 3. Te ideoje, projektoje, zhvilloje dhe testoje aplikacionet e zhvilluara sipas kerkesave;
 4. Te zgjidhe gabimet;
 5. Menaxhimi i sistemit te bazes se te dhenave;
 6. Te mirembaje kodin dhe ta zhvilloje me teper;
 7. Te drejtoje punen dhe ta mbaroje ate sipas afateve te percaktuara;
 8. Te dokumentoje kodin;

 

Kualifikimet:

 • Diplome ne shkenca kompjuterike ose ekperience pune e meparshme ne programim

 

Avantazhe :

1. Projektim dhe Zhvillim i Mobile APP (Native, Hybrid, Web Based etj)
2. Projektim dhe Zhvillim i Website-ve dhe Software-ve.

Puna do te realizohet ne kohe Full Time. Kompania ofron mundesine per tu zhvilluar dhe rritur ne karriere.

Te gjithe personat e interesuar, te plotesojne formularin tek : https://www.enor.al/kontakt/aplikim-per-pune/ si edhe te bashkengjisin CV-ne e tyre ne Formular.

Cdo person do te lajmerohet me email nese do te perzgjidhet per te qene pjese e ekipit te ENOR.

Aplikimet pranohen deri ne date 12.09.2022

Nese je i gatshem te rritesh profesionalisht, e dashuron kete pune dhe deshiron te zhvillosh karrieren, atehere po te presim.

Menu
Hap chatin
1
Pershendetje! Si mund t'ju ndihmojmë? :)